De ce s-ar fi sinucis Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase. Părinții artistului nu vor ajunge la înmormântare. „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”

Publicat pe

Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase, a decis să își pună capăt zilelor la începutul acestei săptămâni. Tânărul de 22 de ani  fost găsit strangulat în apartamentul său din Chișinău, iar potrivit apropiaților acesta ar fi suferit de depresie.

De ce s-ar fi sinucis Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase. Părinții artistului nu vor ajunge la înmormântare. „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule'De ce s-ar fi sinucis Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase. Părinții artistului nu vor ajunge la înmormântare. „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule'

Potrivit unor surse apropiate ale lui Cătălin Caragea, citate de Spynews,  tânărul ar fi suferit de depresie. Aceasta a fost cauzată de faptul că părinții săi divorțasera și erau plecați peste hotare, motiv pentru care regretatul solist a crescut mai mult singur.

„Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule', a scris tatăl lui Cătălin Caragea pe rețeaua de socializare.

Cătălin va fi înmormântat vineri în satul Malcoci. Din păcate, solistul nu va putea fi condus pe ultimul drum de părinții săi din cauza pandemiei de coronavirus. Aceștia se află peste hotare, iar din cauza restricțiilor de circulație nu pot ajunge acasă, scrie sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter