Cine este Florin Florea, fratele lui Cristian Șonea, de la Mireasa. Concurentul are o poveste de viață impresionantă: ”La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării”

Publicat pe

Florin Florea este noul concurent de la Mireasa și este fratele lui Cristian Șonea, fost concurent la Mireasă pentru fiul meu. Tânărul are o poveste impresionantă de viață și a trecut prin multe drame.

Florin Florea de la Mireasa are 28 de ani și s-a născut în Slătioara. Concurentul de la show-ul matrimonial are o viață demnă de scenariul unui film. Florin și fratale său au fost abandonați de tatăl lor pe peronul unei gări.

Tânărul și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar apoi a fost despărțit de fratele său, Cristian Șonea, când au fost plasați diferit în grija unor familii.

'La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării, la Videle. Și eu și fratele meu. Tata a plecat. A fost foarte greu. Am stat de la 3 până la 8 ani la orfelinat. Erau zile în care dormeam fără să mănânc. Dacă apucai să mănânci mâncare, dacă nu, nu. Mâncam bătaie tot timpul. Aveam o livadă în centru și mă uitam la fructe și îmi aduc aminte când a venit ea (nr – mama adoptivă). A venit cu dulciuri. M-am dus la ea și m-am bucurat foarte mult', a povestit Florin Florea cu ochii în lacrimi.

După mulți ani, Florin Florea și Cristian Șonea s-au reîntâlnit cu ajutorul emisiunii Mireasă pentru fiul meu. Florin a ajuns acum să fie concurent la emisiunea Mireasa, difuzată la Antena 1.

Tânărul a venit în emisiune pentru a-și găsi jumătatea și își dorește să-și întemeieze o familie. Florin Florea a venit la Mireasa alături de cel mai bun prieten al său, Edy Catană.

De 10 ani, Florin Florea de la Mireasa muncește în Italia, iar acum a venit în România pentru a participa la emisiune.

'Momentan locuiesc în Verona. Sunt plecat de 10 ani plecat în Italia și fac acoperișuri și construcții metalice. În emisiunea Mireasă pentru fiul meu mi-am regăsit fratele. Acum am revenit la Mireasa, pentru că vreau să am propria mea familie', a spus Florin Florea de la Mireasa, fratele lui Cristian Șonea.

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la „Mireasa”.A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

FOTO: Facebook

Cine este Florin Florea, fratele lui Cristian Șonea, de la Mireasa. Concurentul are o poveste de viață impresionantă: 'La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării'Cine este Florin Florea, fratele lui Cristian Șonea, de la Mireasa. Concurentul are o poveste de viață impresionantă: 'La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter