Declarații în premieră! Cum a rămas Gabriela Cristea însărcinată? „Am făcut fertilizare in vitro, dar...”

Publicat pe

Și-a dorit ani la rând să devină mamă, dar destinul i-a fost potrivnic. Cum a rămas Gabriela Cristea însărcinată, după ce speranțele i se năruiseră? În mod surprinzător chiar și pentru ea, pe cale naturală.

 

Puțini sunt cei care știu cât a suferit Gabriela Cristea din cauză că încercările de a aduce pe lume un copil au fost sortite eșecului, ani la rând. Dar iată că minunea s-a întâmplat, chiar atunci când se aștepta mai puțin, iar acum se pregătește, împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, de botezul fetiței. Tocmai pentru că a trecut prin chinuri crunte până a rămas însărcinată, Gabi se necăjește atunci când unii o acuză sau chiar o arată cu degetul că ar fi rămas însărcinată în urma unei fertilizări in vitro: „Îmi scriu și pe Facebook, că am făcut fertilizare, când colo eu am rămas însărcinată pe cale naturală, după ce am făcut tratamente și fertilizare, dar nu au dat rezultate. Și mai sunt cazuri. Mai știu femei care se chinuie și reușesc, până la urmă, să rămâne gravide în mod natural. Și Sanda Ladoși este una dintre ele, care a făcut doi copii, nu unul. M-am chinuit ani la rând, dar se pare că ăsta a fost momentul în care Dumnezeu a vrut să fac un copil și poate că este mai bine așa', a declarat Gabriela, pentru VIVA!

 

A intrat în panică, în primele luni de la naștere

 

Cum Victoria a fost un copil extrem de dorit, Gabi Cristea se străduiește în fiecare zi să fie o mamă exemplară. Ce-i drept, recunoaște că, la început, a fost mult mai grijulie decât ar fi trebuit dar, pe măsură ce timpul a trecut, se pare că s-a mai relaxat: „M[ duceam mereu la ea să văd ce mai face, să văd dacă respiră, dacă nu se întâmplă ceva rău. A fpcut și febră destul de mare la un moment dat. Acum m-am mai calmat, dar cumnata mea este medic și o sun mereu să îi cer părerea, să îi spun ce se întâmplă cu Victoria”, ne-a mai spus Gabi.

Se pregătesc de botez

Gabi și Tavi se află acum în toiul pregătirilor pentru botezul fiicei lor, eveniment ce va avea loc pe data de 14 aprilie. Evenimentul se anunță a fi unul grandios, cu peste 150 de invitați chiar dacă, inițial, cei doi părinți și-au dorit o petrecere mai restrânsă. Deși nu au dezvăluit foarte multe detalii referitor la petrecere, Tavi a recunoscut că își va binedispune invitații, la eveniment, urmând să cânte cu trupa lui.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter