Ilinca Vandici, Andrei și Zian, un trio formidabil: „Suntem foarte fericiți împreună”

Publicat pe

La 31 de ani, Ilinca Vandici are totul – succes, notorietate și o familie frumoasă. Vedeta mărturisește cum reușește să fie o mamă și o soție perfectă, în condițiile în care are o carieră extrem de solicitantă, și cât de mult i-au schimbat viața soțul ei, Andrei, și micul Zian.

 

Venirea pe lume a fiului ei, Zian, i-a schimbat viața în totalitate și acum timpul ei se împarte exclusiv între familie și job. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” pare să fi fost născută pentru „meseria” de mamă, dar și pentru cea de soție. Ilinca și-a deschis inima și ne-a povestit ce înseamnă pentru ea maternitatea și cum reușește să fie, în egală măsură, mămica lui Zian și iubita lui Andrei. „Ilinca Vandici, Andrei și Zian, un trio formidabil” este mottoul care-i reprezintă perfect pe cei trei…

 

Anul 2017 a fost unul extraordinar pentru tine. Ce s-a schimbat de când ai devenit soție și mamă?

Toată viața mea s-a schimbat, clar. Acum, timpul meu se împarte între muncă și casă. Am învățat, odată cu trecerea timpului, să fiu și soție, și mamă. Mă regăsesc în aceste două posturi. Copilului meu îi ofer toată atenția și dragostea mea, el este extrem de atașat de mine, pentru că majoritatea etapelor le-a parcurs sub ochii mei sau cu mine lângă el: prima oară când a gângurit, când a încercat să meargă de-a bușilea, când a mers la înot… Pe de altă parte, nici calitatea de soție nu am lăsat-o la o parte și fac tot posibilul să fiu alături de Andrei și să ne păstrăm relația de cuplu intactă. Nu aș schimba nimic, dacă ar fi să dau timpul înapoi. Consider că reușesc cu brio să fac față tuturor provocărilor din viața mea care se derulează.

Ai știut imediat că Andrei este bărbatul potrivit pentru tine? Când ai simțit că îți dorești să-i dăruiești un copil?

Nu pot spune că am știut din prima, de când ne-am întâlnit, dar el îmi spunea și mă asigura de faptul că își dorește să ne întemeiem o familie. Trăind experiențe mai puțin plăcute, am învățat că bărbații vorbesc mult și fac puțin, așa că îmi puneam o „barieră'. În cazul lui Andrei, am lăsat orice obstacol și barieră la o parte, mi-am dat frâu liber sentimentelor și i-am acordat încredere. Asta este frumusețea vieții, faptul că ai posibilitatea să cauți până când îl găsești pe acel cineva care este potrivit pentru tine.

Cum este să ai doi băieți în casă? Se simte Andrei neglijat că îi acorzi mai multă atenție micului Zian sau și el este la fel de implicat?

Geloziile, de fapt, nu vin de aici, ci sunt între mine și Andrei, în funcție de atenția pe care Zian o acordă fiecăruia dintre noi. Copilul ne unește, ne creează amintiri frumoase și ne ajută să ne dezvoltăm o relație armonioasă. Și suntem foarte fericiți împreună. În acele momente, când suntem alături de bebe, ne dăm seama ce lucruri minunate am reușit să facem în viața asta.

Cum ești ca mamă? Te panichezi repede sau ești mai relaxată? Ai avut vreun moment în care ai intrat în panică?

Depinde de situație, dar încerc să fiu cât mai relaxată și obiectivă, să încep de acum să îi ofer o educație, să nu îl răsfăț. De acest lucru se ocupă toată lumea în familie, eu încerc să păstrez un echilibru, dar nu îmi iese de fiecare dată, pentru că mă topesc de dragul lui și nu îi pot refuza anumite capricii. Nu m-am panicat până acum și voi încerca să nu o fac nici pe viitor, pentru că sunt convinsă că pot găsi soluții la absolut orice problemă. Bine, recunosc că nu am avut până acum episoade care să ne panicheze. Sunt o mamă foarte organizată.

„Ne vom gândi și la un al doilea copil, dar încă nu este momentul”

Vă doriți și al doilea copil? Sau… mai mulți?

(Râde) Dacă mă întrebi pe mine, și unul ar fi suficient. Dacă putem să fim sănătoși și putem să le oferim și o viață frumoasă, ar fi și păcat să nu ne bucurăm de această binecuvântare. Da, ne vom gândi și la un al doilea copil, dar încă nu este momentul, pentru că încă mă refac după operația de cezariană (trebuie să treacă mai mult timp), și aș vrea ca bebe să mai crească puțin, astfel încât el să înțeleagă și să îi pot explica ce se întâmplă când va veni acasă bebelușul.

Cum îți petreci timpul liber? Care sunt activitățile preferate când vine vorba despre Zian? Dar tu și soțul tău… cum alegeți să vă relaxați?

Timp liber avem foarte putin. Eu și Andrei ne rezumăm la a ieși la film, un prânz sau o cină. Am preferat să nu părăsim pentru mai multe zile domiciliul, așa că o vacanță pe care am avut-o de Crăciun a fost suficientă pentru noi. Ne place să stăm în preajma copilului, pentru că, în această perioadă a vieții lui, se întâmplă transformări majore, vrem să fim prezenți la acestea. Când vine vorba despre Zian, lui îi place foarte mult să se dea în balansoar, drept urmare mergem foarte des în parc cu el și ne jucăm. Ne-am dat și pe tobogan. Joaca alături de Andrei este cea mai specială, pentru că îi face toate poftele.

Ai făcut nunta și botezul în același timp… A fost așa cum ai visat? Povestește-ne o întâmplare neprevăzută care a avut loc în cadrul dublului-eveniment…

Am făcut nunta și botezul în același timp, am decis că așa este cel mai bine. Nu voiam neapărat acel act, ci ne-am dorit nuntă pentru uniunea în fața lui Dumnezeu; pentru noi, asta a contat foarte mult. A fost un eveniment pe care l-am organizat cu ajutorul lui Carmen Ioniță, căreia îi mulțumesc! Pentru mine, a fost o perioadă foarte relaxată, așa că fără ajutor extern în organizarea dublului eveniment, nu m-aș fi descurcat să iasă totul perfect. Localul nu permitea să avem foarte mulți invitați, așa că ne-am rezumat la vreo 500 de persoane, deși am fi vrut să invităm în jur de 700. Pe această cale îmi cer iertare pentru că nu am reușit să îi invităm pe toți la nunta noastră. Un episod neprevăzut a venit din faptul că, în seara respectivă, în loc de 500 de persoane, au venit vreo 70 de persoane peste. Plăcerea și bucuria noastră au venit din faptul că omenii și-au dorit să fie alături de noi. Nu am văzut atâta distracție la o nuntă ca la a noastră. Până la ora 5 dimineața, ringul de dans a fost plin în permanență. Andrei s-a ocupat de evenimentul neprevăzut, pentru că nu aveam unde să îi așezăm pe cei 70 de invitați, dar totul s-a sfârșit cu bine. Mi-am dat seama ce oameni minunați avem în jurul nostru și cât de binecuvântați suntem că îi avem alături de noi.

Ilinca, privind în urmă… ai vreun regret?
Nu am niciun regret! Cred că toate lucrurile pe care le-am făcut și toate experiențele pe care le-am trăit mi-au fost date pentru a ajunge omul de astăzi.

 

Foto: PR

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter