Drama cântăreței Taylor Swift: "Amândoi părinții mei au avut cancer, iar mama se luptă acum din nou cu boala"

Publicat pe

Într-un interviu impresionant, Taylor Swift a dezvăluit faptul că mama ei se luptă din nou cu cancerul. Artista a spus că faptul că ambii ei părinți suferă de această boală cruntă i-a schimbat viața.

taylor swift elle

La patru ani de când  Taylor Swift le-a spus fanilor ei pentru prima dată că mama ei, Andrea Swift, s-a îmbolnăvit de cancer, cântăreața a dezvăluit faptul că teribila boală a recidivat. Într-un interviu pentru Elle, artista în vârstă de 29 de ani a dezvăluit, printre altele, și cum i-a schimbat viața lupta cu cancerul, luptă pe care a purtat-o alături de părinții ei, ambii bolnavi de boala secolului.

Primul care s-a îmbolnăvit a fost tatăl ei, Scott Swift, însă acesta a câștigat lupta cu boala. „Amândoi părinții mei au avut cancer, iar mama se luptă acum din nou cu boala. Acest lucru m-a învățat care sunt cu adevărat problemele reale, iar după ele urmează toate celelalte… Cancerul mamei mele este o problemă reală. Cândva eram atât de îngrijorată de suișurile și coborâșurile vieții de zi cu zi. Acum, toate îngrijorările, tot stresul și toate rugăciunile mele sunt îndreptate spre problemele reale.'

„Cancerul mi-a lovit familia”

Taylor a scris un cântec, Ronan, despre un băiețel care a murit de cancer, iar când l-a cântat în timpul concertului ei din august 2015, pe artistă au sufocat-o lacrimile. „Cancerul mi-a lovit familia”, a spus artista plângând. Versurile acestei piese se bazează pe jurnalul scris de mama lui Ronan, care, la momentul respectiv s-a aflat în mulțime și a fost aplaudată furtunos.

Deși a fost încercată atât de greu până la 29 de ani, artista nu și-a pierdut umorul și nici energia, explicând, în același interviu, că abia așteaptă să afle dacă de la 30 de ani încolo se va distra mai bine ca niciodată, așa cum i s-a povestit, după care a adăugat: „Până atunci, m-am gândit să împărtășesc niște lecții pe care le-am primit înainte de 30 de ani, pentru că este 2019, anul în care împărtășim cu alții și ne pasă”.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter