Cât de mult s-a schimbat Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la „Românii au talent”

Publicat pe

Valentin Dinu a devenit cunoscut în anul 2011, după ce a participat la 'Românii au talent'. Bărbatul lucra la o spălătorie auto și a reușit să cucerească publicul cu vocea lui. Acum, Valentin Dinu a revenit în atenția publicului.

În 9 ani, viața lui Valentin Dinu s-a schimbat complet. Concurentul de la 'Românii au talent' a revenit la TV, la emisiunea 'Cântă acum cu mine', unde publicul l-a recunoscut imediat.

„Sincer am avut emoții mai mari decât la Românii au talent. A fost o experiență foarte tare. Când am văzut 100 de muzicieni au început să-mi tremure mâinile. Mi s-a schimbat foarte mult viața în ultimii 9 ani. M-am căsătorit, am o fetiță de 3 ani și cântă. Abia aștept un duet Maia-Valentin Dinu. Mi s-a schimbat viața și sunt foarte fericit', a declarat Valentin Dinu.

La 19 ani, Valentin Dinu s-a căsătorit, iar în scurt timp a venit pe lume şi băieţelul lui Dragoş Andrei. Povestea lui de viață este impresionantă și a reușit să-și schimbe traiul prin muncă. Valentin Dinu, în 2011 visa să aibă casa lui, pentru că atunci locuia alături de părinții soției sale.  „Locuim în casa socrilor că nu ne putem permite să plătim chirie. Mi-aş dori foarte mult să le pot cumpăra o casă', spunea Valentin Dinu cu ani în urmă.

Valentin Dinu a impresionat-o până la lacrimi pe Andra

Concurentul de la 'Românii au talent' nu are studii în muzică, însă a exersat acasă împreună cu mama lui, care a absolvit liceul de muzică. Valentin Dinu a reușit să o facă pe Andra să plângă atunci când a interpretat melodia 'Cât de frumoasă ești' a lui Mihai Trăistariu.

După ce a participat la emisiunea de la ProTV, viața lui Valentin Dinu a luat o întorsătură neașteptată. A divorțat de prima soție și s-a recăsătorit, apoi a devenit tată pentru a doua oară. Cântărețul este invitat la evenimente, unde încântă pe toată lumea cu vocea lui.

FOTO: Facebook, captură YouTube

Cât de mult s-a schimbat Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la „Românii au talent'Cât de mult s-a schimbat Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la „Românii au talent'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter