WRS a mers la biserică, înainte de semifinala Eurovision: “Am avut un moment de recunoștință” / Interviu EXCLUSIV cu doar câteva ore înainte de concurs

Publicat pe de Andreea Archip

Înainte de a urca diseară pe scena de la Torino, unde are loc cea de-a doua semifinală Eurovision, Reprezentantul României, WRS, a acordat un interviu, în exclusivitate pentru VIVA! Artistul consideră că numărul 13 cu care intră în concurs nu este ghinionist, ci dimpotrivă. Iată ce ne-a declarat reprezentantul României la Eurovision.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ai superstiții legate de numărul 13 cu care intri în concurs? De-a lungul timpului, 13 ți-a purtat noroc sau ghinion?

În munca pe care o depun, simt că nu există ghinion sau noroc, ci doar dorința de a îți îndeplini așteptările create. Din acest motiv, 13 nu a reprezentat niciodată un număr ghinionist. De exemplu, pe 13 Decembrie m-am înscris la prima etapă a Selecției Naționale, pe care, ulterior, am reușit să o și câștig, devenind reprezentatul României la Eurovision 2022.

Ai vreun ritual înainte de a intra pe scenă, în concurs?

Înainte de a urca pe scenă, încerc să am un moment intim, unde sunt doar eu cu mine. Îmi bag căștile în urechi și mă conectez cu muzica mea preferată. Deseori, muzica tradiționala provenita din cultura otomană îmi calmează emoțiile.

WRS a mers la biserică, înainte de semifinala Eurovision: Am avut un moment de recunoștință' / Interviu EXCLUSIV cu doar câteva ore înainte de concursWRS a mers la biserică, înainte de semifinala Eurovision: Am avut un moment de recunoștință' / Interviu EXCLUSIV cu doar câteva ore înainte de concurs

WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision

Ai mers la biserică înainte de a evolua diseară la Eurovision?

Chiar înainte de semifinală, am ieșit împreună cu echipa în centrul orașului să ne plimbăm și să vizităm câteva locuri. În final, ne-am oprit la una dintre cele mai mari biserici din centru unde am avut un moment de recunoștință pentru ceea ce trăim în acest moment.

Care consideri că sunt punctele forte ale piesei? Dar ale tale?

Toți din echipă suntem prieteni, iar din acest motiv am reușit să ne menținem moralul ridicat încă de la început. Aș vrea să puteți vedea cât se poate râde într-o seară cu noi. Cred că acesta ar fi răspunsul pentru această întrebare, cel mai mare atuu fiind vibe-ul echipei.

De ce îți este teamă pentru diseară?

Toți concurenții sunt foarte buni și niciodată nu poți ști cu siguranță dacă totul va ieși așa cum ne-am propus. Eu am încredere în munca pe care am depus-o până acum.

Citeste și: WRS, totul despre participarea la Eurovision: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Trăistariu îi ține pumnii lui WRS la Eurovision: S-a redresat din mers. Îi trebuie doar puțin noroc!'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran își creștinează fetița luna asta: Nu va fi un botez mare, până în 70 de persoane'/ EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche: Totul a plecat de la o poză'/ EXCLUSIV

WRS are o superstiție. Nu se desparte de trei inele

Ai primit vreun sfat de la un artist de la noi care a mai fost la Eurovision?

Da, am vorbit cu Roxen, colega și prietena mea de la Global Records, chiar înainte de a pleca din țară. Mi-a spus să mă bucur de experiență și să fiu cel mai bun pe scenă.

Ai vreun obiect de care nu te desparți?

Îmi place să-mi accesorizez ținutele de fiecare dată cu cele trei inele pe care le port mereu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter