WRS, totul despre participarea la Eurovision: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

WRS, reprezentatul României la Eurovision, ne-a povestit cu lux de amănunte totul despre povestea participării sale în cadrul concursului, detalii despre piesă și show-ul de la Torino. Nu merge cu așteptări de câștigător suprem, însă principalul său obiectiv este să intre în finala mare. „Vreau să știu că România va fi mulțumită cu reprezentarea pe care o va avea la Torino', a subliniat WRS.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Care e povestea participării tale la Eurovision?

M-am trezit foarte târziu cu participarea. Mi-am dat seama cu câteva zile înainte de termenul-limită de înscriere că aș putea să mă înscriu, și uite așa este povestea. I-am sunat pe cei din echipa mea de la Global Records și le-am zis că mi-am pregătit aplicația, ei mi-au dat their stamp of approval (haha) și cam asta a fost. Iar „Llámame a început într-unul dintre songwriting camp-urile de la Global Publishing, în urma unei sesiuni matinale și un pic mahmure (râde), alături de echipa cu care am scris și „Amore. Și vreau să vă spun că a fost una dintre piesele care au prins formă în câteva ore.

WRS, totul despre participarea la Eurovision: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e...'/ EXCLUSIVWRS, totul despre participarea la Eurovision: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e...'/ EXCLUSIV

WRS, detalii de despre piesa de la Eurovision: „Am zis că ăsta o să fie momentul ei de glorie'

Despre piesă ce ne mai poți spune?

În mare parte, am spus istoria ei. Am creat-o într-una dintre aceste tabere de compus alături de Cezar Gună, Alexandru Turcu și Costel Dominteanu, oamenii cu care lucrez în general cel mai des la piese, și la momentul respectiv nu știam ce este cu ea. Apoi m-am decis să mă înscriu la Eurovision și, cum „Llámame era în proporție de 80% finalizată, am zis că ăsta o să fie momentul ei de glorie. Și așa a și fost!

Piesa va fi așa cum o știm și la semifinala Eurovision de la Torino sau va mai suferi ceva modificări?

Da, o mai modificăm puțin. Nu este vorba despre schimbări radicale, încât să își piardă esența. În schimb, este mai mult vorba despre niște detalii de producție și interpretare care să crească nivelurile de energie și emoție pe care vreau să le transmit în momentul meu pe scenă.

WRS: „Eu mereu, când fac ceva, vreau să pară scump'

Ne poți dezvălui câteva detalii despre show-ul pe care îl pregătești pentru finala de la Torino? Știu că tu îți regizezi și videoclipurile, așa sigur ai câteva idei…

Corect! Îmi place să îmi bag nasul peste tot, mereu încerc să învăț abilități noi și sunt și foarte pasionat de tot ceea ce înseamnă editare video. Pe lângă faptul că majoritatea clipurilor mele sunt editate și montate de mine, eu am și lucrat pe artworks pentru alți artiști, iar acum, evident, mi le fac singur pe ale mele. Nu aș vrea să dau detalii despre ce pregătesc în ceea ce privește videoclipul, dar vă spun așa: eu mereu, când fac ceva, vreau să pară scump și vreau să poarte amprenta viziunii mele creative și artistice. Vreau să știu că România va fi mulțumită cu reprezentarea pe care o va avea la Torino.

Citește și: Cum și-a ales WRS, reprezentantul României la Eurovision, numele de scenă:„Am auzit toate variantele posibile și imposibile, dar el se pronunță simplu'/ EXCLUSIV

Citește și: WRS, probleme pe scenă înainte de Eurovision 2022.De ce a fost obligat să schimbe coregrafia

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut:„Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, declarații înainte ca Reghe să devină din nou tată:„E o chestie de respect pentru familia mea și pentru încă soțul meu'/ EXCLUSIV

WRS: „Primul meu obiectiv acolo este să intru în finala mare'

Cu ce așteptări mergi la Torino? Din păcate, ultimii ani nu au fost tocmai favorabili pentru România, la Eurovision…

Well, nu sunt nebun să merg cu așteptări de câștigător suprem. Primul meu obiectiv acolo este să intru în finala mare, dar chiar și așa eu sunt foarte mulțumit de tot ce s-a întâmplat până acum. Piesa este iubită de poporul spaniol, și asta mi se pare efectiv wow! Le-a plăcut lor duma asta cu „ola mi bebebe și au făcut clipuri și meme pe internet. Și nu în ultimul rând, mă aștept să mă distrez și să fie o experiență foarte mișto pentru mine.

Ce părere ai despre cei care consideră că la Eurovision ar trebui să participe artiști cu mai mare experiență atât vocală, cât și pe scenă, care să mai fi cântat în fața unui public numeros?

Nu am o părere vizavi de asta. Să participe cine vrea și să câștige cel mai bun!

WRS: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi'

Ce feedback ai primit din partea colegilor de breaslă? Mai exact, cine te-a felicitat pentru câștigarea selecției naționale Eurovision?

Vă dați seama că multă lume m-a felicitat și erau bucuroși pentru mine. Nu ar fi corect să îi menționez acum pe toți, că sigur omit pe cineva, dar voi spune doar un nume: INNA. Ea mereu mi-a dat cele mai tari sfaturi și i-am urmărit cariera de mic copil. Am fost fan de la prima piesă.

Ai auzit și păreri negative la adresa ta?

Eu am fost destul de rupt de internet de când am decis să particip, dar înțeleg că anul ăsta e primul după mult timp când publicul și juriul au fost de aceeași părere. Cumva, din ce aud și eu, simt că nu au rămas oamenii cu un gust amar că am câștigat eu. Vă dați seama că asta mă bucură maxim!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter