De ce s-a despărțit Xonia de iubit: "Trebuie să existe acea chimie"

Publicat pe

De ce s-a despărțit Xonia de iubit. După doi ani de zile, Xonia și iubitul ei au decis că este momentul să meargă pe drumuri diferite. Deși toată lumea vorbea despre o posibilă căsătorie, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în relația vedetei. Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit deschis acum despre viața personală și a spus motivul pentru care a ajuns la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ultimii doi ani, Xonia a locuit în Statele Unite ale Americii împreună cu fostul ei iubit. Cei doi amorezi aveau planuri serioase împreună, însă ruptura în relația lor s-a produs înainte de plecarea concurentei la Survivor România. Tot atunci, au decis ca fiecare să meargă pe drumul său.

De ce s-a despărțit Xonia de iubit: "Trebuie să existe acea chimie"De ce s-a despărțit Xonia de iubit: "Trebuie să existe acea chimie"

Vedeta nu a oferit prea multe detalii despre motivul despărțirii, însă acum a decis să vorbească deschis despre fosta ei relație. Iată de ce s-a despărțit Xonia de iubitul ei, dar și în ce relații a rămas cu Michael!

Citește și: Xonia s-a despărțit de iubit:„Nu mai sunt într-o relație, dar Michael…/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a participat Xonia la Survivor:„Eram pregătită să plec definitiv din România. A spus tot ce nu s-a văzut la TV/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație.Primele declarații

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:„Lumina din viața mea

De ce s-a despărțit Xonia de iubit

Xonia este născută și crescută în Australia, în orașul Melbourne. Însă, în ultimii ani din viața sa, cântăreața a locuit în Statele Unite ale Americii, alături de fostul ei iubit. Cei doi îndrăgostiți aveau planuri serioase, însă totul s-a destrămat într-o secundă.

Înainte de plecare la Survivor România, Xonia și Michael s-au despărțit definitiv. În cadrul unui interviu, frumoasa blondină a spus și motivul pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite.

Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat al despărțirii nu o să-l spun niciodată', a declarat Xonia, pentru Click!

În ce relații au rămas după despărțire

Chiar dacă povestea lor de iubire a avut un final trist, cei doi au decis să rămână prieteni. Ba chiar mai mult, artista are de gând să îl aducă într-o vacanță în România.

„Nu știi niciodată ce va fi! Noi acum suntem doar buni pieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă.

Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în priumul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla cămă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!, a mai adăugat mignona solistă.

sursă foto- Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter