De ce a participat Xonia la Survivor: „Eram pregătită să plec definitiv din România”. A spus tot ce nu s-a văzut la TV/ EXCLUSIV

Publicat pe

Xonia a fost prima concurentă eliminată de la Survivor, după numai o săptămână și ne-a împărtășit impresiile la cald, subliniind că a reușit să facă față la tot ce era mai greu în show-ul de pe PRO TV. Artista ne-a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat cât timp a stat în jungla din Dominicană, de ce a acceptat provocarea unui asemenea concurs și cum s-a înțeles cu colegii din echipa Faimoșilor.

CITEȘTE VIVA DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși ai stat doar câteva zile în concurs, cum a fost experiența „Survivor pentru tine?

Într-adevăr, am stat doar o săptămână în concursul „Survivor, dar am trecut prin cele mai grele momente împreună cu colegii mei din echipa Faimoșii. Ce a fost mai greu a trecut. Nu am avut acoperiș, foc să ne încălzim sau să gătim. Dar ce să gătim, dacă nu am avut mâncare? Căutam cocos prin toată jungla și spărgeam nucile să mâncăm. Fără comodități, am dormit pe podea de lemn, de ne-am învinețit corpurile. Ne-a plouat, fiindcă nu am reușit să terminăm în timp util. Au fost multe stări. Fiecare persoană avea stările sale de adaptare, dar eu am rezistat. Eram nedormită, neodihnită, epuizată psihic, dar mental am fost foarte puternică și pregătită pentru următoarea luptă pe traseu.

De ce a participat Xonia la Survivor: „Eram pregătită să plec definitiv din România'. A spus tot ce nu s-a văzut la TV/ EXCLUSIVDe ce a participat Xonia la Survivor: „Eram pregătită să plec definitiv din România'. A spus tot ce nu s-a văzut la TV/ EXCLUSIV

Xonia: „Am reușit să fac față la tot ce putea fi mai greu la Survivor

Ce a fost cel mai greu? Consideri că nu te-ai adaptat, fie din punct de vedere social, fie sportiv?

Eu sunt o persoană care se adaptează repede în orice situație. Am reușit să mă adaptez în România, o țară nouă pentru
mine. Nu știam să scriu, să vorbesc sau să citesc în limba română. Am reușit să țin post negru cinci zile și am reușit să fac față la tot ce putea fi mai greu la emisiunea „Survivor, pentru că, atunci când îți dorești cu adevărat ceva, poți face față. Sunt o persoană puternică mental, o persoană pozitivă și o femeie care se va lupta întotdeauna pentru ceea ce crede. Eu mi-am dorit foarte mult să rămân cât mai mult în concurs și îmi pare rău că nu am avut suficient timp să vă arăt cu adevărat cât de supraviețuitoare sunt.

Xonia: „Nu consider că era timpul să părăsesc Survivor'


De ce crezi că ai fost nominalizată de Elena? Ți se pare că ai fost nedreptățită?

Nu consider că sunt o victimă și nu asta este impresia pe care vreau să o las. Însă, nu consider că era timpul să părăsesc concursul și sunt sigură că și Elena este conștientă că nu a făcut cea mai bună alegere. Am înțeles care era motivul ei să mă nominalizeze. Însă și eu am argumente să susțin de ce nu era cazul, cea mai clară dovadă fiind că nu am fost votată de echipa mea spre eliminare, inclusiv de mentorul ei, Cătălin Zmărăndescu. Cred că asta zice tot.

Ea este încă tânără, are multe de învățat. Însă faptul este consumat, așa a fost să fie, iar eu am încredere în Dumnezeu și în drumul pe care mi-l arată. Mă bucur enorm că am făcut parte din această emisiune, că am ajuns să trăiesc această experiență, că mi-am arătat mie că pot, că sunt pregătită să fac față la orice greutate îmi aduce viața. Sunt tare recunoscătoare pentru ceea ce am trăit și pentru clipele petrecute în emisiunea „Survivor.

Xonia: „Mă feresc de certuri'

Ai avut conflicte cu vreunul dintre colegi?

Eu sunt o persoană foarte liniștită, echilibrată emoțional. Nu îmi plac conflictele, mă feresc de certuri. Îmi place să rămân întotdeauna pe o frecvență pozitivă și să vorbesc despre lucruri frumoase, să am ce învăța de la persoanele din jur sau să le învăț eu pe ele din propria experiență. Dacă văd că nu rezonez cu cineva, de obicei mă retrag și las fiecare om în lumea sa. Însă, dacă vine vorba să îmi apăr familia, sar din prima. Sunt o persoană loială și nu știu să iau parte la jocuri de manipulare.

Citește și: De ce a avut Xonia fața umflată la Survivor. A suferit o alergie puternică:”Corpul meu s-a adaptat greu”

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:”Avea probleme la…”

Citește și: Dan Negru, despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, vedetele alături de care a prezentat:„Există azi vreo vedetă TV feminină care să…' / EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:„Deci, se poate!'

Cum a acceptat Xonia propunerea de a participa la Survivor

Xonia, am fost surprinsă când am aflat că participi la „Survivor România. Așadar, ce te-a determinat să accepți această provocare?

Sincer să vă spun, și eu am fost surprinsă. (râde) Eram pregătită și împăcată cu ideea că a venit timpul să mă mut înapoi acasă și să plec definitiv din România. Mă uitasem la bilete de avion, vorbisem cu familia mea că ajung la timp să petrecem sărbătorile împreună și, „out of the blue, primesc un telefon de la un număr necunoscut, la doar două zile după ce mi-am anunțat planurile. Nu am răspuns la apel (nu răspund de fel dacă nu cunosc numărul de telefon) și am primit un sms de la persoana care tocmai mă sunase, cu explicația că este din trustul PRO TV și să revin, deoarece vor să îmi propună un proiect. Am sunat înapoi instant și prima mea reacție a fost, fără ezitare, să spun DA, voi participa la
emisiunea „Survivor.

Am uitat de absolut tot ce aveam în plan și am simțit că a fost un semn de la Dumnezeu că nu e momentul să plec din România, că încă mai am ceva de împărțit cu publicul din România, încă mai am lecții de învățat, experiențe de trăit și că ăsta îmi este drumul, nu ceea ce am plănuit. Nu știu ce va fi după „Survivor, dar, din momentul când am acceptat această provocare, îmi trăiesc viața așa cum vine. „Go with the flow este mottoul meu și accept orice Universul îmi aduce în viață. Mi se întâmplă doar lucruri frumoase din momentul când am renunțat la a încerca să controlez totul.

Xonia: „Echipa din care am făcut parte mi-a fost ca o familie'

Cu ce gânduri ai plecat la „Survivor? Ce credeai, înainte să ajungi acolo, că va fi cel mai greu: probele sportive, lipsa mâncării, faptul că va trebui să conviețuiești, în condiții vitrege, cu străini?

Mi-a fost cel mai greu să îmi votez colegii. Echipa din care am făcut parte, Faimoșii, mi-a fost ca o familie, iar acolo, pe insulă, începuserăm deja să ne cunoaștem și ne-am apropiat foarte repede, dat fiind că urma să trecem împreună prin atâtea dificultăți. Din cauza acestor motive, mi-a fost greu să votez. Nu mi-a fost greu când am auzit că eu am fost nominalizată pentru eliminare, deoarece nu aveam așteptări sau pretenții de la nimeni, dar mi-a fost
greu să fac eu nominalizarea. Mi-a plăcut mult echipa mea, sunt oameni diverși și foarte buni.

Ai luat cu tine, la „Survivor, un talisman, un obiect, care să îți poarte noroc? Chiar, ai superstiții?

Nu eram foarte sigură dacă puteam lua ceva cu noi. Dacă aș fi putut avea, aș fi luat ori o piatră, ori psaltirea cu mine.

Xonia: „Fiecare dintre Faimoși îmi este drag'

Dintre concurenții de la „Survivor, cunoșteai pe cineva dinainte? Ai vreo simpatie pentru cineva?

Știam sau am auzit despre fiecare concurent din echipa Faimoșilor înainte să aflăm că suntem împreună în emisiune. Fiecare dintre ei îmi este drag și am avut empatie pentru ei, ceea ce nu știu dacă a fost o calitate pozitivă, având în vedere că ne aflam într-o competiție. Însă asta sunt eu. Face parte din personalitatea mea și nu am cum să mă schimb. Am încercat să fiu mai indiferentă, însă eu am făcut, ca întotdeauna, ceea ce am simțit, și nu ce se cere la o astfel de competiție în care trebuie să fii strategic dacă vrei să ajungi departe în concurs… Am visat să câștig (râde)… așa că m-am bazat pe voturile publicului să mă țină în concurs cât mai mult. Mă gândeam că voi fi votată, din diverse motive, de echipa mea, dar speram să mă susțină publicul.

CITIȚI MAI MULTE INTERVIURI CU ALȚI CONCURENȚII DE LA SURVIVOR ROMÂNIA ÎN REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE CARE A APĂRUT AZI ȘI PE CARE O GĂSIȚI LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă