De ce a avut Xonia fața umflată la Survivor. A suferit o alergie puternică: "Corpul meu s-a adaptat greu"

Publicat pe

Xonia a făcut parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2022. Artista a stat o săptămână în Republica Dominicană, aceasta fiind eliminată din concurs. Cântăreața a fost prima concurentă care a părăsit insula dominicană. Ajunsă în țară, Xonia a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre experiența trăită la Survivor România. Vedeta s-a ales cu fața umflată din cauza unei alergii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Xonia a fost nominalizată spre eliminare alături de Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Spre surprinderea coechipierilor săi, Xonia a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, motiv pentru care a trebuit să părăsească competiția. În zilele cât a stat în Republica Dominicană, blondina s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate.

De ce a avut Xonia fața umflată la Survivor. A suferit o alergie puternică: "Corpul meu s-a adaptat greu"De ce a avut Xonia fața umflată la Survivor. A suferit o alergie puternică: "Corpul meu s-a adaptat greu"

La câteva zile după ce s-a întors în țară, Xonia a dezvăluit că s-a întors din Rpeublica Dominicană cu mari probleme de sănătate. Artista a trăit momente dificile la Survivor România din cauza foametei, a căldurii, dar și a stresului. Deși a stat doar o săptămână și a ieșit repede din concurs, Xonia s-a adaptat greu la mediul umed.

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:”Avea probleme la…”

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…'

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Xonia a avut toată fața umflată la Survivor România 2022

Xonia a fost eliminată de la Survivor România 2022 după o săptămână de la începerea concursului. Artista a plecat în Republica Dominicană cu mari probleme de sănătate. Vedeta suferă de o boală autoimună, motiv pentru care i s-a umflat toată fața în perioada concursului. Cântăreața a mărturisit în emisiunea lui Zanni că a suferit o alergie puternică la soare și s-a umflat la față.

Așa acum am plecat așa am și venit, eu vroiam să mai stau, puteam mai mult. Am făcut o rectie alergică la soare, am fost foarte umflată și arsă. Corpul meu s-a adaptat greu la vreme.Au fost zile în care nu mâncam, decât o lingură- două de orez, era foarte clad în timpul zilei. Dormitul nu există, te și plouă. Cătălin Zmărăndescu sforâie rău. E foarte frig noaptea, te trezești ud fleașcă!', a declarat Xonia, la Pro TV, potrivit click.ro.

Ce probleme de sănătate are Xonia

Xonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate care i-a provocat o inflamație severă la nivelul feței. În urmă cu câțiva ani, Xonia i-a șocat pe fanii săi când și-a făcut apariția cu fața umflată. La acea vreme se zvonea că blondina ar fi exagerat cu operațiile estetice, dar Xonia a explicat ulterior care este, de fapt, motivul.

Fosta Faimoasă a recunoscut că a fost diagnosticată cu o boală autoimună care îi provoacă inflamații severe la nivelul feței. Deși a declarat că tratamentul îi provoacă stări de rău, artista urmează indicațiile medicilor pentru a scăpa de această afecțiune.

Xonia, despre experiența Survivor România 2022

Xonia a fost nevoită să părăsească Survivor România 2022. Vedeta nu este împăcată cu faptul că a fost eliminată din concurs, având în vedere că își dorea foarte mult să demonstreze ce poate. Chiar și așa, blondina s-a bucurat enorm de faptul că a putut ajunge în Republica Dominicană, chiar dacă a avut de înfruntat multe provocări. Xonia a declarat că se aștepta ca Elena Chiriac să o voteze.  

„Cea mai frumoasă experiență până în momentul de față a fost pentru mine, mi-am dorit să fiu la Survivor. Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. „, a spus Xonia, în emisiunea lui Zannidache, difuzată pe platforma VOYO.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter