Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Locuiește cu părinții

Publicat pe

Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Opt fete au pășit în casa Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche. Una dintre concurente este Andreea Catrina, în vârstă de 24 de ani, venită din Târgu Jiu ca să își facă o relație și să pornească la drum cu viitorul partener de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Alexandra Maria Ghioca, Alina Hajdeu, Giovana Ciorba, Grigor Lucica, Sabrina Larisa Imbrea, Inimioara Mariana Joian, Nora Bodo și Andreea Catrina au decis să participe la show-ul matrimonial de la Antena1 pentru a-și găsi jumătatea.

Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Locuiește cu părințiiCine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Locuiește cu părinții

Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Una dintre concurentele din sezonul 5 de la Mireasa este Andreea Catrina, o tânără de 24 de ani, care vrea să găsească partenerul perfect. Ce așteptări are fata de la viitorul iubit și ce de ce aspecte ține cont când vine vorba de un bărbat.

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: „Am regretat doar faptul că…’/ INTERVIU

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: „Am dormit cu masca pe față’

Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5

Cine este Andreea Catrina de la Mireasa,sezonul 5. Cel mai iubit show matrimonial a revenit pe micile ecrane. Emisiunea Mireasa, sezonul 5, și-a făcut debutul sâmbătă, 22 ianuarie, unde telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei 16 concurenți( 8 fete și 8 băieți). Au pășit cu gânduri mari în această ediție și își doresc cu orice preț să își întâlnească marea iubire.

Una dintre cele opt fete de la Mireasa, sezonul 5, este Andreea Catrina. În vârstă de 24 de ani, tânara este hotărâtă să-și găsească partenerul potrivit pentru ea.

Vine tocmai de la Târgu Jiu și vrea cu orice preț să ajungă în fața ofițerului de starea civilă, alături de omul potrivit. La momentul actual, Andreea Catrina spune că nu are un loc de muncă și că locuiește cu părinții ei.

'M-am înscris la emisiune ca să-mi gasesc jumătatea și mă gândesc că acolo e ceva diferit. Am început să mă și maturizez, probabil, și deja am tot mai multe pretenții. Nu am fost dezamăgită niciodată, dar nu mi s-a părut nimeni suficient de bun pentru mine', a declarat Andreea Catrina.

Ultima sa relație a fost de o lună

Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5, spune că ulltima sa relație a fost în urmă cu un an de zile și că a durat doar o lună de zile. Cei doi foști iubiți se pare că s-au cunoscut în liceu și credeau că o să îmbătrânească împreună. Însă, în momentul în care Andreea a decis să meargă la facultate, relația lor s-a destrămat.

De asemenea, concurenta din sezonul acesta a mai adăugat faptul că fostul ei partener era și cu un an mai mic decât ea.

'Cu fluturi în stomac, eram copil, nu mă maturizasem, credeam că o sa fie prima și ultima relație, dar n-a fost să fie. Ne-am cunoscut în liceu, știau părinții de noi, dar eu am mers la facultate și ne-am despărțit. El era mai mic cu un an ca mine', a mai spus concurenta.

Ce își dorește Andreea Catrina de la un bărbat

Deși are doar 24 de ani, Andreea Catrina știe ce își dorește de la un bărbat. Vrea că partenerul de viață să fie ambițios și este de părere că și atracția reprezintă un ingredient important în relație.

Sunt destul de tranșantă în ceea ce privește relațiile, dar am venit aici cu scopul de a-mi găsi jumătatea. Atracția reprezintă un ingredient important„, a mai spus Andreea Catrina, la Antena 1.

Rămâne de văzut dacă vreun băiat din casă va fi pe placul concurentei.

Program Mireasa, sezonul 5

Show-ul matrimonial Mireasa, sezonul 5, a avut premiera sâmbătă, 22 ianuarie, la 13:30. De asemenea, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii, a spus în ce zile se va difuza emisiunea.

Astfel, emisiunea Mireasa poate fi urmărită luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta va avea loc Gala săptămânii, de la ora 13:30.

De asemena, și de data aceasta publicul este cel care alege cuplul câștigător. Cei doi îndrăgostiți care vor ajunge în marea finală vor pleca cu premiul de 40.000 de euro acasă, cu condiția de a se căsători LIVE în timpul emisiunii.

Sezonul 4 de la Mireasa a fost câștigat de Ela și Petrică.

„Nu ne vine să credem! Nu ne așteptam. Nici nu ne gândeam la asta! Cu banii vrem să ne luăm o casă în Baia Mare!’, au fost primele declarații ale câștigătorilor.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter