Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației. Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Publicat pe

Petrică și Ela au câștigat sezonul 4, Mireasa. Tinerii îndrăgostiți s-au căsătorit în cadrul emisiunii și și-au jurat iubire veșnică, în prezența colegilor care au fost martori la iubirea lor luni întregi. În timpul sărbătorilor de iarnă, Ella și Petrică au mers la părinții lui, în Maramureș. Cum s-au comportat aceștia cu nora lor, după ce s-au opus relației.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică și Ela și-au petrecut sărbătorile de iarnă alături de familia tânărului, iar doaman Ioana a acceptat-o până la urmă pe Ela. Cei doi tineri și-au intrat în rolurile soț și soție după ce au câștigat emisiunea Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică au fost votați de telespectatori pentru a pleca acasă cu marele premiu.

Se știe că părinții lui Petrică s-au opus la început relației cu Ela. Ioana Nemeș, mama lui Petrică nu a vrut ca fiul său să se căsătorească cu Ela. Ei bine, aceasta și-a schimbat părerea despre nora sa, iar recent a făcut dezvăluiri inedite despre Ela.

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Citește și: Când începe sezonul 5 al emisiunii Mireasa.Simona Gherghe a făcut anunțul

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…'

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:„Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ'

Ela a ajuns acasă la părinții lui Petrică

Marii câștigători ai sezonului 4 Mireasa, Petrică și Ela au petrecut sărbătorile de iarnă alături de familia tânărului, în Maramureș. Cei doi îndrăgostiți sunt foarte fericiți împreună, iar în cadrul unui interviu au făcut dezvăluiri inedite. În prezent, Ela și Petrică se înțeleg foarte bine, iar doamna Ioana și-a schimbat părerea despre nora ei. Aceasta a avut nevoie de ajutor în pragul sărbătorilor de iarnă, mărturisind că a fost încântată de Ela. Mai mult, doamna Ioana este mândră pentru că Ela s-a lăsat de fumat și a îmbrăcat haine țărănești.

,,Acum la Maramureș sunt mai bine. Mă ascultă, mă ajută la tot felul, la mâncare. S-a schimbat Ella, s-a lăsat de fumat, s-a îmbrăcat țărănește, a mers cu colindul la neamurile mele, la biserică„, a declarant doamna Ioana, mama lui Petrică, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Ela despre părinții lui Petrică

Ela Nemeș, care acum a luat numele soțului său a declarat că s-a simțit foarte bine acasă la părinții lui Petrică. Tânăra a mărturisit că aceștia au primit-o foarte bine, iar doamna Ioana a pus-o să facă treabă. ,,Am fost foarte bine primită, toată lumea m-a așteptat cu bratele deschise, îmi place foarte mult.

Îmi plac traditiile lor, obiceiurile, am simțit sărbătorile cu adevărat.Am avut discuții, însă nu discuții vechi, ne-am axat pe viitor. M-a pus la treabă, am dat proba. Tatăl lui Petrică este foarte fericit, ma ia în brațe, ma pupă, îmi spune că mă iubește', a spus Ela.

Petrică este fericit că mama sa a acceptat-o pe Ela

În timpul emisiunii Mireasa, Petrică a încercat să o convingă pe mama sa să o accepte pe Ela. Mama și fiul au avut multe divergențe de-a lungul competiției, dar în momentul de față, doamna Ioana a acceptat-o pe Ela. Petrică a declarat că este foarte fericit, susținând că mereu a simțit că lucrurile se vor liniști.

,,Mă bucur că am simțit ca totul va fi bine și am știut că mama va trece până la urmă peste. Știu că a fist acolo un stres și pentru ea, ca mamă ea vrea tot binele copilului, însă ea nu vedea anumite lucruri', a declarat Petrică.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter