Jador și-a cunoscut tatăl abia cu șase ani în urmă: "Eu am rămas bărbatul cât el a fost plecat"

Publicat pe

Nu e un secret pentru nimeni că Jador este extrem de atașat de familia lui, însă puțini știu că artistul și-a cunoscut tatăl, cu adevărat, abia cu șase ani în urmă. Iată ce dezvăluiri neștiute până acum a făcut simpaticul interpret!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câte ori vorbește despre familia lui, Jador este vizibil emoționat, fiind etrem de atașat de cei care i-au dat viață, însă recent artistul a făcut niște dezvăluiri surprinzătoare despre tatăl lui. Acesta s-a confesat în cadrul emisiunii lui Nea Mărin, unde a povestit atât despre copilăria lui, cât și despre relația cu tatăl său.

„Toată viața lui a fost plecat la muncă”

Artistul s-a numărat recent printre vedetele care au acceptat invitația lui Nea Marin de a participa la emisiunea 'Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară', care s-a desfășurat, de data aceasta, în Maramureș. Pus la munci grele, la fel ca și colegii săi Ruby, Lino Golden, Shift și Andrei Ștefănescu, Jador nu s-a dat în lături de la treabă.

După ce a fost lăudat de Nea Marin, extrem de emoționat, Jador a rememorat momente din copilăria sa, când devenise bărbatul în casă, dat fiind că tatăl lui era plecat la muncă în străinătate.

'Tata toată viața lui a fost plecat. Toată viața lui a fost plecat la muncă. Avea 5 copii, la 17 ani m-a făcut pe mine, iar după a plecat la muncă în străinătate, la sârbi, la germani, la italieni. A fost greu, eu am rămas bărbatul cât a fost tata plecat, până am făcut 14 ani. El avea pretenții mari de la mine. Dacă nu salutam lumea pe stradă, mă rupea cu bătaia. Noi o terorizam pe mama, iar când venea tata acasă luam bătaie toți', a spus Jador, conform a1.ro.

Citește și: Jador suferă de o afecțiune rară: „Sunt puțini oameni care sunt așa”

Citește și: Jador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costat

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022: „Sper să nu ne prindă vreun…”

Jador și-a cunoscut tatăl, cu adevărat, în urmă cu șase ani

Dat fiind că, în timp, familia s-a mărit, tatăl lui Jador a lipsit din viața copiilor săi ani de zile, fiindcă trebuia să-și întrețină numeroasa familie. Artistul a mai dezvăluit că și-a cunoscut tatăl abia cu 6 ani în urmă, când acesta, după ce a făcut puțin cheag, s-a întors acasă.

'S-a întors acasă în urmă cu 6 ani, a terminat casa și și-a făcut un business al lui. Eu atunci l-am cunoscut cu adevărat pe tata. Eu îl cunosc pe tatăl meu de 6 ani, nu-l știu de mic', i-a mai povestit Jador lui Nea Marin.

Artistul a fost foarte sărac în copilărie

Puțini știu că Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

„Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la școală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitație de piele, iar la un moment dat s-a dus pielea de pe ei și a rămas doar cârpa aceea…

Mergeam la muncă, cu ziua, pe la oameni. Eram conștiincios. Niciodată nu făceam eu ceva cu banii câștigați, îi dădeam mamei. Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok’, povestea Jador, conform click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter