Jador suferă de o afecțiune rară: "Sunt puțini oameni care sunt așa"

Publicat pe

Recent, în timp ce concura la Splash! Vedete la apă, a ieșit la iveală un fapt neștiut – Jador suferă de o afecțiune rară. Nu este ceva grav, însă acest defect din naștere îi poate crea multe necazuri artistului. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Până acum, Jador a ascuns faptul că suferă de o afecțiune rară, însă acest lucru a fost descoperit de către cei din jurul său în momentul în care artistul a trebuit să facă o săritură, la Splash! Vedete la apă. Artistul a reacționat înainte de semnal, iar inițial juriul și publicul au crezut că este din cauza emoțiilor. Ulterior, Jador a explicat că suferă de o afecțiune destul de rară.

Jador suferă de o afecțiune rară: "Sunt puțini oameni care sunt așa"Jador suferă de o afecțiune rară: "Sunt puțini oameni care sunt așa"

Jador suferă de o afecțiune rară

Afllat la vedete la apă, Jador a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a sărit la aprinderea luminii roșii. Nimeni nu se aștepta ca artistul să reacționeze înainte de a se aprinde lumina albastră, iar mulți aproape că au scăpat săritura. Întrebat de ce s-a grăbit, Jador a povestit că suferă de o afecțiune rară – discromatopsie – care îl împiedică să vadă anumite culori.

„Sunt discromat. Arată-le, mamă, actele! Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți', s-a confesat artistul.

Citește și: Jador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costat

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți: „Suntem amândoi temperamentali”/ EXCLUSIV

Citește și: Ianis Hagi are COVID-19: „A acuzat dureri…'. Cum se simte acum

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc. Unde va avea loc evenimentul

„În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa', a mai explicat Jador.

Zeci de aventuri, o singură mare iubire

Dragostea lui infinită pentru Georgiana, singura femeie pe care ar fi vrut să o ia de soție, este de notorietate, însă asta nu înseamnă că Jador nu a fost un adevărat Don Juan încă din adolescență. Cântărețul a povestit că, în vremea liceulu,i s-a întâmplat să aibă și câte 6-7 iubite în același timp. Jador era nevoit să folosească același apelativ pentru toate ca să nu le încurce.

Am avut 6-7 iubite în paralel. Uitam în liceu de câte una. Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc‘, a povestit Jador.

Pe de altă parte, artistul a mărturisit că marea lui iubire a fost și va rămâne Georgiana.

Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea’.

Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit‘, spunea artistul în urmă cu ceva timp.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter