Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani: "Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ"

Publicat pe

La 65 de ani, Carmen Ionescu, îndrăgita Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani, cu actorul Constantin Dinulescu. Povestea relației lor chiar pare una desprinsă din filme. El a fost profesorul de care tânăra studentă s-a îndrăgostit la prima vedere și este convinsă că îi este suflet pereche în această viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu s-au cunoscut în urmă cu 42 de ani, când ea avea 23 de ani, iar el dublul vârstei sale. Ea era studentă, el profesor. Nimic nu a mai contact, iar dragostea care s-a înfiripat atunci a fost să fie pe viață. Actrița din serialul Adela spune că este și acum îndrăgostită ca o puștoaică de bărbatul care i-a fost și iubit, și soț, și tată.

Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani: "Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ"Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani: "Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ"

„Aşa este! M-am pregătit cu el pentru admiterea la facultate şi atunci s-a înfăptuit … minunea. A fost o întâlnire care cred că o dată în viaţă este posibilă. Am pornit amândoi pe un drum şi pot afirma cu tărie, şi acum, că este sufletul meu pereche. Sunt încă îndrăgostită, nici nu aş putea altfel.

Ne ştim din 1979, însă căsătoria a venit după 13 ani, cred că nu avea curaj (râde).

Nu ştiu să spun neapărat care este secretul, iubirea, cu siguranţă! El pentru mine a fost şi iubit, şi tată, şi soţ! A avut şi are o grijă deosebită. Îmi place să cred şi faptul că mereu ne-am completat unul pe altul, el mai matur, mai echilibrat, eu mai zurlie. A contat şi faptul că am ştiut mereu, fiecare dintre noi, când să lăsăm de la noi, când să facem şi compromisuri…”, a declarat Carmen Ionescu pentru Click!.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu

Citește și: Ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț:„N-am resentimente

Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani

Atât de mult a iubit teatrul încât a pus familia pe planul doi. Acum regretă că nu are un copil și spune că ar fi fost o mamă foarte permisivă, dacă ar fi fost să trăiască această bucurie.

„Din păcate copii nu am. La început nu îmi stătea mintea la asta, m-am concentrat foarte mult pe marea mea iubire, teatrul, unde am intrat târziu, după opt încercări. Tocmai din acest motiv am amânat copilul, iar apoi am zis că e prea târziu. Acum regret, dar aşa a fost să fie.

Dacă aş fi avut un copil, cred că îl lăsam să facă ce vrea, nu i-aş fi impus. Şi o spun din experienţă – eu mi-am dorit mult să fac balet şi ai mei nu m-au lăsat. Mi-a rămas în suflet”, a mai spus Carmen Ionescu.

Carmen Ionescu seamănă foarte mult cu Martha

Martha a apărut în viața lui Carmen la 10 ani de la „Numai iubirea” și actrița a acceptat rolul fără să stea pe gânduri.

„O ador! Chiar am ajuns să mă identific cu ea. Vă spun sincer, o iubesc! Am ajuns că am si discuţii cu colegii, pe tema asta. Toţi zic << O, tu, Martha criminala, ce ai făcut…', dar o apăr până în pânzele albe. Pentru că aşa e şi firesc. Oricum ar fi personajul tău, trebuie să ţi-l aperi şi să ţi-l iubeşti, ca să îl faci bine.

E decizia publicului dacă merge cu tine sau nu, dar tu, ca interpret, trebuie neapărat să îţi iubeşti personajul, fie el şi unul odios. Nu este şi cazul Marthei, ea chiar nu este odioasă!

De la mine cred că Martha a luat tenacitatea, curajul, puterea de muncă şi voinţa de a-şi duce la bun sfârşit toate dorinţele, toate planurile ei. Eu aşa sunt, sunt zodia Berbec şi mereu îmi place să spun despre mine că merg şi dau cu capul până iese cum vreau eu!”, a mai spus Carmen Ionescu pentru Click!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter