Nicolae Botgros s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID-19. Cum se simte celebrul artist

Publicat pe

Nicolae Botgros trece prin momente grele. Maestrul lăutarilor din Chișinău s-a infectat cu noul coronavirus pentru a doua oară. Artistul a ratat evenimentele din seara de Revelion, iar acum se află în carantină la domicliu. Dirijorul a mai fost infectat cu COVID-19 în luna mai a anului trecut. Care este starea de sănătate a lui Nicolae Botgros?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul a aflat înainte de Revelion că este infectat cu noul coronavirus, motiv pentru care a intrat în izolare la domiciliul. În luna mai a anului trecut, maestrul Nicolae Botgros a fost internat în spital o lună și patru zile. Artistul s-a luptat pentru viața sa, având o formă gravă de COVID-19.

Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lautarii” din Republica Moldova a fost internat la Spitalul de Urgență din Chișinău. Artistul s-a aflat în stare gravă, dar a reușit să învingă virusul și și-a revenit.

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…'

Citește și: Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o:„Am greșit eu'

Citește și: Ce relație este între fata cea mare a lui Liviu Vârciu și frații ei vitregi:„La început nu era încântată, dar…'

Citește și: Cum arată Feli Donose nemachiată și fără filtru:„Sunt și obosită'

Nicolae Botgros s-a îmbolnăvit iar de COVID-19

Nicolae Botgros s-a infectat pentru a doua oară cu noul COVID-19. Dirijorul orchestrei Lăutarii din Chișinău se află acum în carantină la domiciliu și se simte bine. Artistul a declarat că regretă foarte mult faptul că a ratat evenimentele programate în seara de Revelion, mărturisind că nu îi place să stea în casă.

Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!. A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină, a mărturisit Nicolae Botgros pentru Prima TV.

Nicolae Botgros, în stare gravă la prima infectare cu COVID-19

Celebrul dirijor a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni. Nicolae Botgros a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în luna mai a anului trecut, având o formă gravă a virusului. Artistul s-a aflat în stare gravă, fiind internat o lună de zile, timp în care s-a luptat să supraviețuiască. Nicolae Botgros nu mai putea respira și a fost conectat la aparate. Atunci, artistul și-a revenit cu greu, iar familia și apropiații s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate.

„Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70%, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi – medicii le pun niște injecții și îi calmează.”, a spus artistul pentru report.md.

Soția lui Nicolae Botgros a murit anul trecut

După ce a fost la un pas de moarte, Nicolae Botgros a primit o nouă lovitură dură. Soția artistului, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Artista se confrunta cu probleme de sănătate grave, dar a preferat să țină pentru ea suferința aceasta. Nicolae Botgros a suferit foarte mult, iar artistul este cuprins de regrete și admite că el a greșit în căsnicia lui.

Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă…Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta', spunea Nicolae Botgros, la un post de televiziune.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter