Cum arată Feli Donose nemachiată și fără filtru: „Sunt și obosită”

Publicat pe

Cum arată Feli Donose nemachiată și fără filtru. Feli Donose este o artistă extrem de apreciată de la noi din țară. Aceasta a fost întotdeauna admirată pentru naturalețea și simplitatea de care a dat dovadă. Recent, ea s-a filmat în timp ce nu purta pe chip nicio urmă de machiaj. Ba mai mult, artista a renunțat și la filtru, iar fanii i-au transmis o mulțime de mesaje pozitive. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Aceasta are parte de un succes absolut incredibil în industria muzicală. Artista a reușit să aibă parte de susținerea unei comunități extrem de iubitoare, care o susține indiferent de situație. Recent ea a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care apare complet nemachiată și fără filtru, iar fanii au reacționat imediat.

Aceasta a fost extrem de apreciată de publicul ei, care i-a transmis o mulțime de mesaje încurajatoare. Ba mai mult, aceștia susțin că își doresc să o vadă mai des pe cântăreață fără machiaj.

Citește și: De ce nu a absolvit Feli Donose liceul, până la vârsta de 35 de ani!'E un gol din adolescenţa mea'

Citește și: Ce frumoasă este fetița lui Feli Donose!Cum arată Nora Luna la 3 ani

Citește și: Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinică:„Pe lux și pe opulență, că așa ne place nouă’

Citește și : De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare:„Mi s-a părut umilința maximă’

Cum arată Feli Donose nemachiată și fără filtru

Feli a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care era complet nemachiată și fără filtru! Aceasta a atras imediat atenția fanilor, care au apreciat enorm naturalețea sa. Ba mai mult, ei susțin că și-ar dori să o vadă cât mai des în astfel de ipostaze. Diva a menționat că are o stare bună de spirit, însă este foarte obosită.

„Realitatea fără filtru. Am o stare de fericire, dar sunt și obosită', a scris ea pe Instagram.

Vrea să adopte un copil

Feli este mama unei fetițe absolut superbe, Nora Luna. Aceasta își dorește să îi ofere un frățior sau o surioară, însă ar prefera să adopte. Artista susține că nu este momentul să facă asta acum deoarece se teme de diferențele care pot apărea între copii.

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă.', a povestit ea în cadrul podcastului lui Horia Brenciu.

Se pare că și soțul ei, Cătălin, își dorește același lucru, însă la momentul potrivit.

„E foarte „risky'. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo. Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.', a adăugat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter