De ce nu a absolvit Feli Donose liceul, până la vârsta de 35 de ani! "E un gol din adolescenţa mea"

Publicat pe

Feli Donose se bucură de un real succes pe plan profesional! Este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, are o familie minunată și este mama unei fetițe. Cu toate acestea, solista a mărturisit că a dat peste numeroase obstacole în viață până a cunoscut celebritatea. În plus, nici liceul nu l-a terminat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Feli Donose a plecat de acasă când nu împlinise nici 18 ani. Interpreta a ales să renunțe la școală pentru a se dedica în totalitate pasiunii ei: muzica. Deși are 35 de ani, Feli Donose a recunoscut că nici acum nu a absolvit liceul economic.

De ce nu a absolvit Feli Donose liceul, până la vârsta de 35 de ani! "E un gol din adolescenţa mea"De ce nu a absolvit Feli Donose liceul, până la vârsta de 35 de ani! "E un gol din adolescenţa mea"

De ce nu a absolvit Feli Donose liceul până la vârsta de 35 de ani!

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala.

Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da. Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu – „Ceee?! Aaaa! Ţipa de fericire. Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum.’, a declarat pentru Feli Donose pentru Adevărul.

Citește și: Ce frumoasă este fetița lui Feli Donose! Cum arată Nora Luna la 3 ani

Citește și: Feli, despre al doilea copil: „Una dintre misiunile mele ar fi să adopt'

Citește și: În plin divorț de Reghe, Anamaria Prodan se gândeste la căsătorie: „Mă voi mărita imediat'

Citește și: Horoscop luna noiembrie: ce culoare îți aduce noroc în funcție de zodie

Grasu XX a ajutat-o să se lanseze în muzică

Înainte de a deveni celebră, artista a avut mai multe joburi, printre care și barman într-un club.

„Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram. După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva.‘, a mai declarat vedeta.

Feli Donose a explicat că Grasu XXL a fost cel care a ajutat-o la începutul carierei.

„Am găsit pe cineva, şi aşa se face că ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese. Apoi am scris o piesă care a scăpat pe net şi pe care a auzit-o Grasu XXL, care m-a sunat când lucram într-un fast food chinezesc. Spălam o caserolă când am văzut că mă sună un număr. Eu am panică dacă nu cunosc numărul: „Aoleu! A murit cineva!. Că sunt dramatica pământului! Iau telefonul şi aud: „Bună, Feli, Dragoş Nichifor sunt, mi se mai spune Grasu XXL. Am leşinat! „Am văzut o înregistrare cu tine şi mi-ar plăcea să facem o piesă împreună‘, a mai adăugat cântăreața, pentru sursa citată mai sus.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter