Feli, despre al doilea copil: „Una dintre misiunile mele ar fi să adopt”

Publicat pe

Feli Donose (35 ani) i-a surprins pe mulți fani după ce a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil prin intermediul piesei „Două inimi', o melodie care a ajuns la peste zece milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, Nora Luna are doi ani și jumătate și o ține destul de activă pe celebra cântăreață și compozitoare.

Artista și-a cunoscut viitorul soț în 2017. Cei doi s-au împrieteni și au păstrat câteva luni o relație la distanță, iar asta pentru că el locuia de câțiva ani în străinătate. Ulterior, Cătălin s-a mutat în țară, iar la scurt timp cântăreața a rămas însărcinată, fără să-și planifice acest lucru. Feli a născut o fetiță perfect sănătoasă, care o ține destul de activă.

Ea scoate din mine cea mai bună versiune a mea ca și om și îmi testează limitele cum nimeni nu mi-a testat până acum. De multe ori îmi apasă butoane (…). Are mama grijă să-mi spună să am răbdare cu ea. Îmi place că are personalitate. E topită după tatăl ei, ei doi chiar sunt o echipă. (..) Iarna trecută a fost prima dată de când a apărut Nora în viața mea și eu m-am dus să dorm separat în sufragerie, avea perioada asta cu dințișorii', a povestit artista într-un interviu cu Lorena Buhnici, pe canalul său de YouTube.

În ceea ce privește o surioară sau un frățior, cântăreața spune că nu este încă momentul.

Am vorbit foarte multe despre asta cu Cătălin în pandemie și i-am spus că eu simt că aici trebuie să fie totul, dar dorința mea de a adopta tot acolo e. Am o frică să nu fiu genul de mamă care să facă diferența. Una dintre misiuni ar fi să adopt, nu știu când. Înainte să-l cunosc pe Cătălin, ăla era planul. Mă duc, înfiez, eu și fetița mea, singure pe Pământ, noi facem, ducem, creștem. Nu simt momentul încă, eu mai am de învățat foarte multe lucruri. Nora în fiecare zi îmi vine cu câte o lecție', a mai continuat Feli.  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter