De ce s-a sinucis „fratele” lui Zanni: „Nu putea nimeni să îl ajute”

Publicat pe

De ce s-a sinucis „fratele' lui Zanni. Câștigătorul competiției „Survivor România 2021' de la Kanal D nu s-a putut bucura de victorie! Acesta a aflat la scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană că prietenul său din copilărie și-a pus capăt vieții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imediat cum s-a întors din Republica Dominicană cu marele trofeu „Survivor România 2021', Zanni a primit o veste ce avea să îl distrugă emoțional! Artistul a aflat că prietenul său din copilărie, Alexandru, s-a sinucis! În cadrul unui vlog, acesta a dezvăluit motivul care a stat la baza gestului făcut de „fratele' lui.

De ce s-a sinucis „fratele' lui Zanni: „Nu putea nimeni să îl ajute'De ce s-a sinucis „fratele' lui Zanni: „Nu putea nimeni să îl ajute'

Cu lacrimi în ochi și plin de regret, Zanni a povestit despre cum s-a cunoscut cu Alexandru, dar și detalii din orfelinatul în care au copilărit împreună. Mai mult decât atât, acesta a recunoscut că în ultima perioadă nu mai vorbise cu tânărul decedat.

Citește și: Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor:„Am venit cu niște bacterii…'

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Sebastian Chitoșcă, după Survivor:„Oamenii se așteptau să fiu umbra lui'

Citește și: Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al Anamariei Prodan, pare decis să părăsească România.Gestul care l-a dat de gol

Citește și: Culiță Sterp, jefuit după ce a cântat la un eveniment:„Mi-a furat…'

De ce s-a sinucis „fratele' lui Zanni

Potrivit artistului, tânărul Alexandru suferea de mari probleme cu substanțele interzise și nu își alesese un drum strălucitor în viață. Chiar dacă îl putea alege ca exemplu pe câștigătorul competiției „Survivor România', Alexandru a preferat distracția, drogurile și petrecerile.

„Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise. O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă. Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb.', a spus Zanni în cadrul unui vlog.

Cu atât mai mult, artistul recunoaște că a discutat de multe ori cu prietenul său cu privire la situația în care se afla. Acesta i-a oferit sfaturi, dar și amenințări pentru a-l face pe tânărul de 22 de ani să renunțe la viața tumultoasă pe care o ducea:

„Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el. Dacă nu o să te oprești cu r********e astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci', a mai spus acesta.

Cum a primit Zanni vestea

La scurt timp după câștigarea competiției „Survivor România 2021' de la Kanal D, artistului i s-a spus că are de primit o veste tragică.

„Mi-au zis că este o veste nasoală pe care trebuie să mi-o dea. Mi-au spus că fratele meu, Mon, și-a luat zilele. Singur s-a suit și a sărit. Cumva era sentimentul ăla că știu în ce condiții ne-am despărțit, știu că dacă aș fi vorbit cu el poate nu se întâmpla asta. ', a povestit Zanni.

Artistul a dezvăluit și faptul că prietenul său îi trimisese un mesaj la care nu a apucat să răspundă. Acesta consideră că lucrurile ar fi putut sta altfel dacă i-ar fi răspuns la timp:

„M-am uitat în telefon și el mi-a lăsat un mesaj, exact la două zile după ce am plecat la Survivor. Mi-a recunoscut că eu pentru el am fost o inspirație, că mă iubește, că o să fie mereu lângă mine. Noi am fost într-o competiție toată viața. Mă gândesc că poate nu s-ar fi ajuns aici, poate dacă eram acasă și aș fi văzut mesajul.', sunt declarațiile artistului.

„Am locuit împreună'

Artistul a povestit că pe parcursul competiției „Survivor România 2021' și-a amintit cu drag de toți oamenii care i-au fost alături în copilărie. Printre aceștia se numără și Alexandru, tânărul care s-a sinucis. Povestea celor doi a început într-o casă de copii:

 „Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime. M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an.', a spus Zanni.

Deși au luat drumuri diferite în viață, Zanni afirmă că în copilărie erau mai mult într-o competiție. Acesta este și motivul pentru care nu au rămas în relații tocmai bune după ce au părăsit orfelinatul:

„Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt', a încheiat Zanni.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter