Nicole Cherry, pe scena iUmor. Reacția lui Bendeac: „Îți dai seama cât de bătrân ești”

Publicat pe

Nicole Cherry, cea mai tânără viitoare mămică din showbiz-ul românesc, urcă pe scena de la iUmor, unde îi va uimi pe cei trei jurați cu roastul pe care l-a pregătit. Așa cum probabil era de așteptat, Mihai Bendeac a avut o reacție amuzantă atunci când a văzut-o pe tânăra artistă cu burtică de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emoționată și „foarte' însărcinată, Nicole Cherry și-a făcut curaj pentru un roast deloc cuminte, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, în cea de-a doua ediție iUmor din acest sezon.

Nicole Cherry, pe scena iUmor. Reacția lui Bendeac: „Îți dai seama cât de bătrân ești'Nicole Cherry, pe scena iUmor. Reacția lui Bendeac: „Îți dai seama cât de bătrân ești'

Nicole Cherry, pe scena de la iUmor. A scos răutățile la suprafață

Și cum cei trei jurați o cunosc foarte bine, cu atât a fost surpriza mai mare atunci când Nicole a scos răutățile la înaintare.

În plus, Mihai Bendeac nu se poate abține să nu remarce un alt lucru care îl face nostalgic.

„Când o vezi pe Nicole Cherry însărcinată, îți dai seama cât de bătrân ești', a spus Mihai Bendeac.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină:'Nu am de ce să mă ascund'

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată:'A rămas…'. Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Ce simptome a avut Monica Anghel în primele zile de COVID-19:„Ca atunci când ai fi bătut rău de tot’. Cum se simte acum

Citește și: Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg:„Mă hrănesc prin perfuzii’

Ce se va mai întâmpla, sâmbătă, la iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni.

De ce nu a luat Nicole Cherry preselecțiile de la Românii au Talent

În cadrul unui interviu pentru VIVA, Nicole Cherry a povestit ce s-a întâmplat atunci când a participat la preselecțiile de la 'Românii au Talent'. Nu toți își amintesc de faptul că tânăra care a rupt topurile cu melodia 'Memories' nu a trecut de preselecții.

'Chiar dacă am fost dezamăgită pe moment, cum era și normal, această întâmplare m-a motivat și mai mult.

Am știut că aceasta este cariera pe care vreau să o urmez și am fost norocoasă să am în viața mea persoane care m-au susținut necondiționat și au crezut în mine', a mărturisit ea.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter