Ce studii are Delia Matache. Câte clase are jurata de la iUmor

Publicat pe

Ce studii are Delia Matache. Pe Delia Matache o vedeți deseori, fie la televizor, fie în videoclip-urile pieselor sale, însă nu mulți știu însă un detaliu important din viața ei personală. Recent, s-a aflat ce studii are frumoasa cântăreață. Vă spunem de pe acum că juratei de la iUmor i-a plăcut cartea, astfel că nu e de mirare că bifează reușite una după alta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce studii are Delia Matache. Delia Matache este fără dar și poate una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Încă de când a lansat prima ei piesă, ea a fost apreciată de public, atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru frumusețea ei ieșită din comun. În prezent, artista se laudă cu mii de fani în întreaga lume, dar puțini știu ce studii are, de fapt.

Ce studii are Delia Matache. Câte clase are jurata de la iUmorCe studii are Delia Matache. Câte clase are jurata de la iUmor

Ce studii are Delia Matache. Delia Matache este o apariție spectaculoasă indiferent de eveniment. Atunci când urcă pe scenă, ea se simte în elementul ei și le transmite toată energia fanilor. Pentru firea ei pozitivă, dar și pentru talentul ei incontestabil, este îndrăgită de mii de oameni, atât din România, cât și de peste hotare.

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot:”Nu vreau să mă mai…”

Citește și: Delia a întâlnit 13 urși în 20 de minute pe Transfăgărășan:”Riscurile sunt foarte mari”

Citește și: Cine este și cum arată soțul Magdei Pălimariu.Primele fotografii de la nunta secretă / EXCLUSIV

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

Ce studii are Delia Matache

Ce studii are Delia Matache. Ca să ajungă însă la succesul răsunător de care se bucură astăzi, Delia Matache a avut însă mult de muncă. Deși mama ei, Gina Matache, era deja celebră, ea a trebuit să muncească di greu pentru cariera ei. Astfel, soția lui Răzvan Munteanu a pus mereu învățătura pe primul loc și nu a spus niciodată „nu' studiului.

Așadar, în spatele carierei de succes a Deliei Matache se află ani întregi de muncă asiduă și de pregătire. Jurata de la X Factor se laudă cu studiile sale, prin care reprezintă un exemplu în rândul tinerilor. Mai întâi, celebra cântăreață a terminat Liceul de Muzică „Dinu Lipatti' din București, știind încă de la o vârstă fragedă că acesta e drumul pe care vrea să-l urmeze.

Câte clase are jurata de la iUmor

Ce studii are Delia Matache. Delia Matache nu este doar o solistă bună, ci știe să cânte și la mai multe instrumente. Soția lui Răzvan Munteanu a luat lecții de pian, iar în particular a făcut și lecții de flaut, timp de cinci ani, până ce s-a perfecționat, potrivit site-ului impact.ro.

După ce a terminat cele 12 clase, inclusiv Liceul de Muzică „Dinu Lipatti' din București, Delia Matache a mers mai departe pe calea muzicii. Frumoasa jurată de la iUmor a intrat Universitatea Națională de Muzică din București, instituție în care a învățat și mai mult depsre marea ei pasiune, muzica.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă