Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot: "Nu vreau să mă mai..."

Publicat pe

Delia Matache și Răzvan Munteanu au împlinit 9 ani de la căsătorie. Așa cum probabil se aștepta toată lumea, cele două vedete au plecat într-o vacanță exotică pentru a sărbători așa cum se cuvine fericitul eveniment. Destinația aleasă a fost frumoasa Sardinia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Delia și Răzvan, nouă ani de la căsătorie. De data aceasta, cu ocazia împlinirii a nouă ani de la căsătorie, Delia și Răzvan i-au luat cu ei în vacanță și pe sora Deliei, Oana, și pe soțul acesteia.

Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot: "Nu vreau să mă mai..."Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot: "Nu vreau să mă mai..."

Delia și Răzvan, nouă ani de la căsătorie. Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama Deliei, Gina Matache, care a rămas acasă, să aibă grijă de copiii Oanei.

„Delia a plecat în Sardinia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine!

Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele', a declarat mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip', de la Prima TV.

Delia și Răzvan au sărbătorit 9 ani căsătorie. Cu se înțelege cu ginerele ei

Delia și Răzvan, nouă ani de la căsătorie. Totodată, Gina Matache spune că se consideră o persoană norocoasă pentru că fetele ei au ales bine în viață. Mama vedetei se întelege bine cu ambii gineri.

Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi ginerii și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă', a mai spus mama Deliei.

Delia și Răzvan, nouă ani de la căsătorie. Delia Matache a împlinit nouă ani de la nuntă, dar nu a făcut până acum niciun copil. Iată ce zice mama ei despre acest subiect.

„Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!', a mai spus Gina Matache.

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Mira și iubitul ei s-au despărțit

Citește și: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

Cum se înțelegea Delia cu mama ei, în adolescență

Delia și Răzvan, nouă ani de la căsătorie. În urmă cu câteva luni, Delia vorbea, într-un interviu, despre relația pe care a avut cu mama ei atunci când era adolescentă.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă.

M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau.

Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea', zicea Delia în luna iunie.

Delia, mărturisiri despre viața de cuplu

În același interviu, Delia a vorbit și despre cum este relația dintre ea și soțul ei, Răzvan Munteanu. Conform vedetei, cei doi nu își declară dragostea în cuvinte: „ Eu cu Răzvan nu suntem romantici, nu ne spunem te iubesc, nu suntem siropoşi, suntem mai degrabă o echipă‘.

Cu toate acestea, Delia i-a făcut o declarație de dragoste soțului, în timpul podcastului: „Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit.

Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter