Bunica Laurei Cosoi, detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley: „Replicile pe care i le-a dat el...”

Publicat pe

Bunica Laurei Cosoi a scos la iveală detalii neștiute despre relația pe care actriția a avut-o în trecut cu Smiley. Femeia a povestit că l-a cunoscut pe cântăreț la ei acasă, pe terasă, și că i-a plăcut foarte mult, însă a fost dezamăgită de reacția lui atunci când artista i-a spus de căsătorie. Iată cum s-ar fi încheiat, de fapt, relația lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bunica Laurei Cosoi a vorbit recent despre relația pe care nepoata ei a avut-o ani de zile cu Smiley. Potrivit spuselor ei, lucrurile dintre ei s-ar fi deteriorat, după ce actrița i-ar fi vorbit cântărețului despre căsătorie. El nu ar fi vrut să se însoare, iar Laura nu ar fi acceptat să mai trăiască așa, pentru că nu ar fi fost creștinește.

Bunica Laurei Cosoi, detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley: „Replicile pe care i le-a dat el...'Bunica Laurei Cosoi, detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley: „Replicile pe care i le-a dat el...'

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În prezent, cei doi au alte relații frumoase, ea cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, iar el cu iubita lui, Gina Pistol. Amândoi și-au refăcut astfel viața și au niște copii superbi. Bunica actriței a scos la suprafață câteva amănunte incredibile despre nepoata ei și artist, dezvăluind care ar fi fost, de fapt, motivul despărțirii lor.

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată:„Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Citește și: De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep.Ce făcea artistul în timpul petrecerii

Citește și: În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț:„Ne-am iertat…'

Citește și: Vlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Bunica Laurei Cosoi, detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley

Bunica Laurei Cosoi a povestit că l-a cunoscut pe Smiley la ei pe terasă. I-a plăcut din prima clipă de el, însă ce a dezamăgit-o a fost reacția lui când a venit vorba despre căsătorie. Actrița i-ar fi spus că vrea să se mărite, pentru ca să trăiască creștinește, însă el nu și-ar fi dorit să se însoare.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă.

A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie, și să rămână așa', a declarat bunica Laurei Cosoi, potrivit spuselor lui Cristi Brancu, notează WOWbiz.ro.

„Smiley ținea mult la publicitate'

La acea vreme, Laura Cosoi i-ar fi explicat că nu e normal să continuie astfel relație, fără să fie căsătoriți, doar pentru că el nu dorea atunci să se însoare. Ba mai mult, bunica actriței a susținut că artistul ar fi ținut atunci foarte mult „la publicitate și bani'.

„Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!', ar mai fi spus femeia.

De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Laura Cosoi și Smiley

Ulterior, Smiley nu ar mai fi găsit-o pe Laura Cosoi acasă. El ar fi căutat-o, însă ea ar fi luat decizia de a rămâne doar prieteni. Mai apoi, artistul s-ar fi întâlnit cu o rudă de-a actriței și ar fi rugat-o să-l ajute să se împace cu ea.

„Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert, ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut».

M-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu Laura', ar mai precizat bunica Laurei Cosoi, după cum a susținut Cristi Brancu în emisiunea lui.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter