De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep. Ce făcea artistul în timpul petrecerii

Publicat pe

De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep. Deși toată lumea era convinsă că sunt prieteni apropiați, ba chiar la un moment dat se zvonise s-au cuplat, artistul nu s-a aflat pe lista de invitați, la nunta Simonei Halep, iar acest lucru a uimit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep. Acum cinci ani, cântărețul a venit s-o vadă pe Simona jucând la turneul de la Indian Wells. La vremea respectivă începuseră zvonurile care spuneau că cei doi sunt mai mult decât amici.

De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep. Ce făcea artistul în timpul petreceriiDe ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep. Ce făcea artistul în timpul petrecerii

De ce nu a fost invitat Smiley invitat la nunta Simonei Halep. Trecutul celor doi

Tot atunci, zvonurile s-au amplificat și mai mult când artistul a venit și la al doilea turneu american al Simonei, la Miami.

Smiley și Simona s-au întâlnit și după meci, luând masa împreună cu restul sportivilor români, printre care și Florin Tecău. Apoi, Smiley a început să o felicite pe rețelele de socializare la fiecare victorie.

Până la urmă, totul s-a dovedit doar un zvon. Smiley acum este un tată împlinit, în timp ce Simona Halep tocmai ce a trăit cea mai frumoasă zi din viața ei.

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți: „Fata e cuminte, doarme pe muzică!'

Citește și: Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep:„E mai bogată decât mine

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

Care ar fi cea mai credibilă explicație

O explicație ar putea fi legată de faptul că Simona și Toni Iuruc vor mai organiza un eveniment, anul viitor, cu ocazia ceremonie religioase.

Ceremonia va avea loc, cel mai probabil în Capitală, iar petrecere se anunță cu peste 500 de invitați. Cel mai probabil, Smiley cu actuala lui parteneră de viață, Gina Pistol vor participa la acel eveniment.

Ce făcea Smiley când nunta era în toi

La ora la care Simona devenea doamna Iuruc, Smiley se afla la studio și lucra la câteva piese noi, conform unor imagini prezentate pe contul lui de Instagram.

El nu a fost chemat nici măcar în calitate de interpret, în locul lui fiind preferați Dan Bittman, Loredana și trupa Pindu. La un moment dat au apărut zvonuri că Smiley și Andra vor mai urca pe scenă la petrecerea de nuntă, însă acestea s-au dovedit false.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter