Freddie Combs, fostul star de la X Factor, a murit. Ultima sa dorință

Publicat pe

Freddie Combs, fostul star de la X Factor, a murit. Freddie Combs era internat de 10 zile și simțea că nu mai are mult de trăit, așa că i-a spus soției care este ultima sa dorință. Din păcate, femeia nu a putut fi alături de el în ultimele sale clipe de viață, din cauza restricțiilor, dar a putut să-și ia rămas bun de la Freddie Combs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Freddie Combs, cel care i-a impresionat pe jurații de la X Factor cu vocea sa angelică, a murit. Americanul avea 49 de ani și suferea de insuficiență renală, dar înainte de a muri i-a dezvăluit soției sale care este ultima sa dorință.

Freddie Combs, fostul star de la X Factor, a murit. Ultima sa dorințăFreddie Combs, fostul star de la X Factor, a murit. Ultima sa dorință

Am fost norocoasă să-i fiu soție. Nu am putut să stau lângă el până la final. Nu puteam merge oricând la spital din cauza restricțiilor COVID-19. În ultimele zile am avut multe discuții și mi-a spus ultimele lui dorințe.

Dorea să-și doneze ochii și corneea. Cu o zi înainte să moară când am fost la el știam că va fi ultima dată când îl voi vedea în viață. Am simțit acest lucru', a spus soția lui Freddie Combs printre lacrimi, potrivit fanatik.ro.

Citește și: De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel:„A fost un exemplu’

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic’

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…’

Freddie Combs a cântat în scaun cu rotile la X Factor America

Freddie Combs a a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii X Factor America. Fostul concurent cântărea la vremea respectivă 254 de kilograme și stătea într-un scaun cu rotile pentru că nu se putea deplasa.

Avusese și 417 kilograme dar a dat dovadă de o voință fantastică și a slăbit.

Jurații au rămas muți de uimire atunci când l-au auzit cum cântă. La acea vreme avea 40 de ani.

Freddy a interpretat melodia The Wind Beneath My Wings' și a fost aplaudat minute în șir. Toți cei care l-au ascultat au fost impresionați de vocea lui clară și sensibilă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter