Ce frumoasă este fetița lui Feli Donose! Cum arată Nora Luna la 3 ani

Publicat pe

Pe 21 noiembrie, fetița lui Feli Donose împlinește 3 ani și pe zi ce trece se face tot mai mare și mai frumoasă. Deși este foarte discretă în privința vieții personale, mama ei a postat niște fotografii în care apar împreună, iar fanii au fost încântați să observe ce mult a crescut Nora Luna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă în primele luni de viață semăna mai mult cu tatăl ei, iată că Nora Luna, fetița lui Feli Donose, seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei. Artista mărturisea atunci, cu umor, că de la ea a luat „gușa și somnul”, însă iată că micuța, chiar dacă nu are ochii mamei sale, are totuși aceleași buze pline și inconfundabila gropiță din bărbie.

Ce frumoasă este fetița lui Feli Donose! Cum arată Nora Luna la 3 aniCe frumoasă este fetița lui Feli Donose! Cum arată Nora Luna la 3 ani

Fetița lui Feli Donose este o frumusețe la 3 ani!

Curând, Nora Luna, fetița lui Feli Donose, va împlini trei ani. Trei ani de când a devenit centrul universului părinților săi. Chiar dacă este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața personală, din când în când Feli donose își mai regalează fanii de pe conturile de socializare cu imagini inedite cu fiica ei. Recent, impresionată de discuția ingenuă și impresionantă pe care a purtat-o cu micuța ei, artista a dat-o publicității, alături de două poze superbe.

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor: „Eu l-am cerut în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu ideea divorțului de Reghe: „Fiecare alege ce demnitate să aibă”

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…/ EXCLUSIV

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine

Mami la ce te gândești?
– La viață.
– Cum adică?
– Mă gândesc ce să facem în viață să fim fericite. Pe tine ce te face fericită?
– Păi… să dansez șiii… să învăț lucruri multe.
Sufletu mea MARE! Ai pentru noi iubire fără margini. Multumim, Lunițo!'
, a scris Feli pe Instagram în dreptul postării care a adunat 50.000 de aprecieri și nenumărate comentarii.

De altfel, Luna este pe cale să pășească de pe acum pe urmele mamei sale, fetița lui Feli Donose apărând deja într-unul dintre videoclipurile lui Feli.

Ce spune artista despre al doilea copil

Feli și Cătălin, partenerul ei de viață, formează un cuplu din anul 2017, cuplu care s-a sudat și mai mult odată cu venirea pe lume a fiicei lor, în 2018. La vremea respectivă, Feli și-a anunțat fanii că este însărcinată prin intermediul piesei Două inimi, care a adunat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Întrebată dacă își dorește un al doilea copil, artista a mărturisit că încă nu este momentul, chiar dacă are deja 35 de ani. Nu în ultimul rând, Feli nu exclude posibilitatea unei adopții.

„Am vorbit foarte multe despre asta cu Cătălin în pandemie și i-am spus că eu simt că aici trebuie să fie totul, dar dorința mea de a adopta tot acolo e. Am o frică să nu fiu genul de mamă care să facă diferența. Una dintre misiuni ar fi să adopt, nu știu când. Înainte să-l cunosc pe Cătălin, ăla era planul. Mă duc, înfiez, eu și fetița mea, singure pe Pământ, noi facem, ducem, creștem. Nu simt momentul încă, eu mai am de învățat foarte multe lucruri. Nora în fiecare zi îmi vine cu câte o lecție’, a mărturisit Feli.  

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter