Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o: „Am vorbit mult, ne-am dat seama că...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

S-au căsătorit în mare secret, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere! S-a aflat recent identitatea lui, însă încă nu se cunosc detalii despre relația lor. Magda Pălimariu ne-a spus în exclusivitate cum și-a cunoscut soțul și cum a cucerit-o. De asemenea, ne-a vorbit despre viața de cuplu și cum a evoluat relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a început povestea voastră de dragoste? Cum te-a cucerit?

Ne-am cunoscut prin intermediul unor cunoștințe comune și totul a venit de la sine. Nu a fost nimic special. Evident, pentru noi a fost, dar nu a fost nimic diferit față de ce trăiesc alte cupluri. Am vorbit mult, ne-am dat seama că avem interese, valori și gânduri comune, ne-am îndrăgostit, am devenit sprijin unul pentru altul, ne-am dat seama că viitorul nostru este împreună și… asta a fost.

Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o: „Am vorbit mult, ne-am dat seama că...'/ EXCLUSIVCum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o: „Am vorbit mult, ne-am dat seama că...'/ EXCLUSIV

Magda Pălimariu, totul despre viața de cuplu

Ce ne mai poți spune despre viața de cuplu? Cum vă petreceți timpul liber, ce pasiuni aveți?

Ne place să călătorim, să descoperim lucruri noi, să ne implicăm în diverse proiecte și să oferim la schimb vieții pe cât de mult ne oferă ea. Iubim amândoi arta și nu ratăm să ne bucurăm de expoziții, atunci când avem ocazia. Ascultăm foarte mult muzică, dansăm – avem chiar și coregrafiile noastre (zâmbește).

Citește și: Cine este și cum arată soțul Magdei Pălimariu.Primele fotografii de la nunta secretă / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Magda Pălimariu cerută în căsătorie:”Pentru mine, spontan, munca din spate…”. Cine sunt nașii cuplului/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan are sau nu o relație cu Dan Alexa?„Dacă eu te bat, sunt…?'

Citește și: Cum se împarte averea dintre Anamaria Prodan și Reghe, la divorț:„Tot ce avem e de la mama mea'

Magda Pălimariu: „Ne acordam spațiu'

Cum vă împăcați fiecare cu profesia celuilalt? Sunteți genul care lasă problemele de la serviciu la ușa casei sau dezbateți, vă sfătuiți? Bănuiesc că și programul este unul atipic, pentru amândoi. Tu lucrezi și de sărbători, de exemplu…


Suntem oameni maturi și am ajuns în punctul profesional în care ne aflăm pe forțe proprii, așa că experiențele noastre sunt foarte bine închegate. Nu avem ce sfaturi să ne dăm reciproc vizavi de joburi, ci doar să ne susținem, înțelegem și încurajăm unul pe celălalt. Programul atipic este cea mai mică problemă în comparație cu faptul că am trecut prin experiența în care nu ne mai puteam strânge colegii în brațe sau ne făceam cumpărăturile doar la anumite ore, în anumite condiții. Așa că nu, nu ne împiedicăm în detalii de genul ăsta, ne respectăm joburile, ne acordăm spațiu și ne calibrăm în funcție de asta.

Ce compromisuri este dispusă Magda Pălimariu să facă într-o relație

Cât de departe crezi că pot merge compromisurile, într-o relație? Cum este în cazul tău?

Nici până la ușă… Încrederea, înțelegerea, respectul, iubirea sunt cele care ajută la armonia unei relații – indiferent
de natura ei

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter