De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare: "Mi s-a părut umilința maximă"

Publicat pe

Anca Serea a mers, zilele trecute, într-un salon de înfrumusețare din București, dar la pachet cu manichiura a primit și o porție serioasă de… lacrimi. Cristina Ich este cea care a dezvăluit pe Instagram de ce a plâns Anca Serea la salon, după ce a găsit-o pe aceasta în stare de șoc în locul în care mersese pentru relaxare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Cristina Ich a declarat pe Instagram că a mers la un salon de înfrumusețare din București pentru a-și face manichiura, iar acolo a găsit-o pe Anca Serea în lacrimi.

De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare: "Mi s-a părut umilința maximă"De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare: "Mi s-a părut umilința maximă"

Aceasta a povestit că în timp ce soția lui Adi Sînă făcea un live despre voluntariat, o femeie a început să țipe la ea, deranjată că vedeta vorbea în salon, deși nu se aflau în aceeași încăpere.

„Am venit la salon și aici e Anca Serea, care plânge, pentru că făcea un live despre voluntariat, și o femeie a început să țipe la ea, că nu-i e rușine, cum să vorbească în salon, să deranjeze pe toată lumea. Anca, dacă mai plângi, plâng și eu cu tine', a spus Cristina Ich.

Cristina Ich i-a spus Ancăi Serea că nu are niciun motiv să se simtă prost sau să plângă și că singura penibilă din această ecuație nu ar fi decât chiar doamna care i-a făcut această observație.

„Deci mi se rupe sufletul. Femeie, tu ești prea sensibilă. Băi, dar n-am fost eu aici, n-am fost eu, că să vezi ce ieșea, fetiță, ieșea jihadul, crede-mă.

Suntem la un salon de manichiură, unde aici se bârfește, se vorbește, deci să se ducă la spa, în munți', a mai susținut vedeta.

Anca Serea a spus că i-a cerut scuze femeii respective, dar că s-a simțit umilită. „Sunt în stare de șoc. Mi s-a părut umilința maximă. Mi-am cerut scuze oricum', a spus soția lui Adi Sînă.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a fost la un pas de moarte:„Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii’ / EXCLUSIV

Citește și: O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri:„A făcut turul lumii’

Citește și: Cum a schimbat Asia Express relația dintre Adriana Trandafir și Maria Speranța: „Nu mai suntem mamă-fiică…’

Anca Serea a avut mai multe probleme de sănătate anul ăsta

Recent, Anca Serea a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme. Soția lui Adi Sînă a recunoscut, în cadrul unei emisiuni, că se simte epuizată. Deși analizele ei sunt bune, vedeta consideră că programul încărcat este cauza acestei epuizări.

„Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine.

Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok.

Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii', a povestit vedeta la Antena Stars.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter