Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinică: "Pe lux și pe opulență, că așa ne place nouă"

Publicat pe

Oana Zăvoranu este o femeie de afaceri de succes, iar de-a lungul timpului a demonstrat că este puternică și știe cum să își gestioneze afacerile indiferent de situație. Recent, vedeta a arătat cum și-a decorat biroul de la clinică. Banii nu au fost o problemă pentru Oana așa că și-a decorat locul unde petrece o mare parte din timp în stilul său caracteristic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinică. Vedeta petrece mult timp la clinică ocupându-se de afacerea sa. Astfel, fosta prezentatoare tv a avut grijă ca totul să fie pus la punct, iar cei care intră in clinică să observe că va face orice pentru ca afacerea sa prospere.

Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinică: "Pe lux și pe opulență, că așa ne place nouă"Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinică: "Pe lux și pe opulență, că așa ne place nouă"

Oana Zăvoranu se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Clinica vedetei a avut o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro anul trecut, motiv pentru care nu s-a zgârcit la amenajarea biroului său.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență.Imagine rară cu vedeta

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!'

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin '

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinică

Oana a deschis ușa clinicii sale și le-a permis tuturor să-i vadă biroul pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Vedeta a decorat bradul de la intrare cu globuri în care apar fotografii cu ea și soțul ei, iar pe peretele din biroul său apare numele brunetei scris cu litere mari. De asemenea, fosta prezentatoare TV a optat pentru obiecte decorative vintage, nelipsind scaunele încrustate cu diamante swarovski.

Scăunele cu prinți și prințese, pe lux și pe opulență că așa ne place nouă. Cum aș putea eu să vin la clinică și să stau într-un birou care să nu mă reprezinte?! Trebuie să-mi pun amprenta peste tot', a spus Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Cu ce se ocupă clinica Oanei Zăvoranu

În afara carierei pe care o are în lumea mondenă, Oana Zăvoranu s-a implicat în afaceri și a investit o mare parte din banii săi într-o clinică. Vedeta împreună cu soțul ei, Alex Ashraf, au o clinică medicală ce le aduce lunat mii de euro în buzunare.

Clinica celor oferă mai multe servicii de radiodiagnostic și imagistică medicală precum RMN și Tomografie Computerizată. De asemenea, clinica Oanei Zăvoranu deține și teste pentru noul coronavirus, RT-PCR. Clinica brunetei mai oferă și servicii gratuite de interpretare a rezultatelor în urma serviciilor de radiodiagnostic și imagistică.

Ce profit a avut clinica medicală a Oanei Zăvoranu

În ultimii ani, Oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția în domeniul sănătății, iar din 2017 actrița deține o clinică medicală alături de soțul ei. În primul an, firma One Life SRL a înregistrat pierderi de  760.000 de lei, cu un profit de 750.000 lei. În pandemie, Oana a dat lovitura cu afacerea sa. Anul 2020 i-a adus o cifră de afaceri  de 4.743.616 lei, clinica sa având noup angajați.  

Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții etc., sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe', declara Oana Zăvoranu, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Xtra Night Show

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter