Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Publicat pe

Povestea tragică de dragoste dintre Prințesa Diana și producătorul egiptean de film Dodi Fayed, care au murit în 1997, într-un accident de mașină, la Paris, va fi surprinsă în noul sezon The Crown. Sezonul 5 al serialului Netflix The Crown este așteptat cu sufletul la gură de zeci de milioane de oameni din întreaga lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În următorul sezon The Crown are loc o schimbare dramatică a personajelor, care să reflecte înaintarea acestora în vârstă. Astfel, se știe deja că rolul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi preluat, de la Olivia Colman, de către Imelda Staunton, cunoscută pentru nenumărate roluri din teatru, film, televiziune și musical care i-au și adus numeroase premii.

Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The CrownPovestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Spre deliciul fanilor curioși, actorul de origine egipteană care joacă rolul lui Fayed, Khalid Abdalla, apare pe plajă, în mai multe instantanee recente de pe platoul de filmare.

Lui Abdalla i s-a alăturat și actorul Salim Dau, care îl interpretează pe fostul proprietar al Harrods, milionarul Mohamed al-Fayed, tatăl lui Dodi, potrivit elle.ro.

Prințesa de Wales și Fayed s-au apropiat în vara lui 1997 și au trăit o foarte scurtă poveste de dragoste. Cei doi fuseseră în vacanță pe Coasta de Azur și erau împreună când au murit într-un accident de mașină la Paris, pe 31 august 1997.

Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Prințesa Diana va fi jucată de actrița australiană Elizabeth Debicki, iar Dominic West îl va juca pe Prințul Charles, care preiau rolurile jucate până acum de Josh OConnor și Emma Corrin, cei care i-au interpretat pe cei doi prinți la începuturile relației lor tumultuoase.

Cei doi au fost nominalizați atât la premiile Emmy, cât și la Globurile de Aur pentru interpretările lor.

Imelda Staunton o va interpreta pe Regina Elisabeta a II-a, iar Jonathan Pryce se întoarce în serial în rolul Prințului Philip, Ducele de Edinburgh.

Johnny Lee Miller, în vârstă de 48 de ani, va interpreta rolul prim ministrului John Major.

Filmările pentru sezonul 5 al The Crown s-au încheiat chiar înainte de Sărbători. Lansarea este prevăzută pentru noiembrie 2022.  

Potrivit creatorului Peter Morgan, serialul se va termina odată cu sezonul 6 și nu va trata trata trecutul recent, cu scandalul generat de distanțarea Prințului Harry de Casa Regală și mutarea acestuia în SUA.

Se știe că serialul se va termina odată cu sezonul 6, și că nu va trata partea din prezent, cu scandalul generat de despărțirea Prințului Harry și a lui Meghan Markle de Casa Regală.

Creatorul seriei, Peter Morgan, afirma că are o regulă de 20 de ani în minte atunci când concepe scenariul, pentru că simte că este nevoie de timp ca episoadele istorice să fie înțelese și redate așa cum trebuie.

foto: Elle.ro, Profimedia

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter