Surprinde emoțiile de sărbători: bucuria, emoția, pasiunea, recunoștința sunt printre cele mai frecvente de sărbători

Publicat pe

Emoțiile ne vorbesc despre noi, ele sunt reflexia vieții noastre interioare, datorită lor primim informații indispensabile despre starea noastră, sentimentele noastre cele mai profunde, pasiunile și lucrurile pe care ni le dorim.

OPPOveste de iarnă

Și cum putem exprima mai frumos emoțiile decât prin imagini cu o poveste în spate? Pornind de la această modalitate de exprimare a emoțiilor, OPPO a lansat campania OPPOveste de iarnă care are ca element central surprinderea tuturor sentimentelor din viața noastră de zi cu zi prin intermediul camerelor performante ale smartphone-urilor din seria Reno6.

Iar, pentru că Sărbătorile de Iarnă se apropie, OPPO a realizat un sondaj de opinie împreună cu psihologul Irina Necșoi pentru a identifica cele mai comune emoții pe care românii le trăiesc în această perioadă.

BUCURIE

Bucuria este un moment de fericire în care avem acces la gânduri pozitive despre noi și despre lumea care ne înconjoară. Ea este emoția pe care o simțim în prezența persoanei iubite, atunci când primim cadoul de Crăciun sau când ne surprind prietenii cu o vizită.

Cel mai des o asociem cu un anumit țel pe care îl idealizăm, dar foarte des sunt lucrurile mici sunt cele care ne pun în contact cu această stare precum mersul la o plimbare, 30 de minute de sport, un stil de viață sănătos și o odihnă adecvată de opt ore pe noapte.

Contorizarea tuturor acestor activități poate fi făcută prin tehnologiile incluse în smartwatch-ul OPPO Watch și brățăra de fitness OPPO Band, care ne ajută nu doar cu înregistrarea rezultatelor activităților fizice, ci și cu notificări în cazul în care devenim sedentari.

PASIUNE

Mulți dintre noi vor petrece ore în bucătărie pentru a pregăti masa de Crăciun sau vor întâlni această emoție în timp ce decorează casa. Alții își vor lua timp de gândire și vor face planuri pentru anul care urmează. Indiferent care este lucrul pe care ni-l dorim, atunci când acționăm în acea direcție, pasiunea vine să nuanțeze intensitatea experienței pe care o trăim.

Fie că ești pasionat de gătit, fotografie, design interior, aranjarea mesei de Crăciun sau a bradului, dă frâu liber imaginației tale, lasă-te cuprins de Magia Crăciunului și împărtășește și cu ceilalți cele mai dragi momente surprinse în clipuri video realizate cu OPPO Reno6 5G. Te vor ajuta tehnologiile dedicate de stabilizare a imaginii precum și modurile de înregistrare video ca Ultra Night Video.

DRAGOSTE

Dragostea este darul pe care ni-l dorim cu toții de Crăciun pe care îl putem oferi cu cea mai mare ușurință. Orice gest sau cadou însoțit de dragostea pe care ne-o poartă cei dragi devine un mod de a ne conecta și de a ne reafirma sentimentele de bine, de iubire, de afecțiune, de tandrețe pe care le purtăm.

Pentru cei care se află la distanță de cei dragi, telefonul devine mijlocul principal de comunicare, iar un smartphone precum OPPO Reno6 5G, cu un ansamblu de camere de performante precum și multiple funcții video disponibile în premieră și pe camera frontală precum Bokeh Flare Video și AI Portrait Video, îți va permite sa înregistrezi dedicații emoționante și, totodată, artistice.

RECUNOȘTINȚĂ

Atenția noastră este educată să recunoască lucrurile bune iar din momentul în care acest lucru devine o obișnuință putem observa cu ușurință mai multe lucruri bune.

Pe parcursul anului tindem să intrăm într-o rutină care de multe ori nu ne dă timp să ne gândim la toate motivele pentru care putem fi recunoscători astfel că este recomandat să practicăm două meditații: una în timpul dimineții sau a serii în care ne gândim la toate lucrurile mici care ne aduc bucurie, și alte câteva minute în care sărbătorim succesul zilei în curs.

Cei care au nevoie de un cadru care să le faciliteze procesul de meditație, pot utiliza aplicația OPPO Relax disponibilă pe smartphone-urile OPPO, care oferă o galerie de sunete relaxante precum și exerciții de respirație și tehnici de reducere a stresului.

GENEROZITATE

Foarte des suntem într-o fugă după cadouri sau ne străduim să răspundem celor dragi cu un dar pe măsura celui primit, la fel de important, la fel de mare, la fel de frumos ambalat.

E important ca în această perioadă să fim generoși cu cei apropiați nouă și este momentul perfect pentru a face un mic gest umanitar pentru cei care se află în situații mai dificile. Dar, ar trebui să punem accent, în același timp, și pe a învăța să fim mai generoși cu noi, să ne oferim timpul de care avem nevoie, relaxarea, vacanța sau gadget-ul pe care ni-l dorim de atâta vreme.

COMPASIUNE

Compasiunea și sprijinul social ne ajută și ne unesc în perioada Crăciunului și bucuria este intensificată dacă cei din jurul tău sunt la fel de liniștiți. Așadar, devenim mai puternici prin oferirea grijii, afecțiunii celor din jur, amintindu-ne totodată de valorile pe care le inspiră Crăciunul.

REZILIENȚĂ, PERSEVERENȚĂ, CURAJ

Poate că avem emoții contradictorii în ceea ce privește modul în care se vor desfășura sărbătorile de Crăciun anul acesta. Însă, modul în care ne raportăm la aceste emoții, încrederea în noi, posibilitatea de a relaționa autentic cu o persoană deși este la mare distanță de noi, curajul de a visa la un viitor mai bun ne fac pe toți să avem sărbători liniștite și optimiste.

EMOȚIA CADOULUI PERFECT

Și nu puteam încheia articolul fără una din cele mai frumoase emoții de sărbători: emoția descoperirii cadoului perfect sub brad. Fie că e o călătorie mult visată, un accesoriu inteligent precum OPPO Band pentru un an nou plin de energie sau smartphone-ul OPPO Reno6 pentru pasionații de tehnologie și nu numai, cei dragi vor aprecia că te-ai gândit la ei și la stilul lor de viață.

Mai multe detalii despre produsele OPPO sunt disponibile pe www.oppo.com/ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter