Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează: „Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când...”

Publicat pe

Ioana Grama și soțul ei, Alex Tăgurean, divorțează. Anunțul neașteptat a fost făcut public chiar de către ea. Celebra influenceriță le-a dat vestea fanilor pe rețelele de socializare, în urmă cu scurtă vreme. Așadar, bruneta și-a dorit ca internauții să afle adevărul de la ea și nu din alte surse. Iată ce mesaj a postat vedeta pe Internet!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează. Este anunțul ce i-a lăsat mască pe urmăritorii influenceriței. Bruneta le-a dat fanilor vestea neașteptată în urmă cu scurtă vreme pe contul ei de Instagram, loc în care obinșnuiește să-și țină admiratorii la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața ei. Vedeta a postat un mesaj lung prin care a transmis că ea și tatăl fiicei sale nu mai formează un cuplu.

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează: „Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când...'Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează: „Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când...'

Ioana Grama și Alex Tăgurean au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună o fiică superbă, pe nume Ayana, după care sunt absolut topiți. S-au căsătorit civil în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci fanii se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți. Spre surprinderea admiratorilor lor, aceștia au decis în să să se despartă.

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează

În urmă cu câteva ore, Ioana Grama a postat un mesaj neașteptat pe contul ei oficial de Instagram. Vedeta și-a anunțat urmăritorii, la secțiunea de InstaStory, că ea și Alex Tăgurean nu mai formează un cuplu de ceva vreme. Cu toate astea, spune ea, formează o familie pentru tot restul vieții, deoarece au o fiică minunată împreună.

Ioana Grama a explicat că decizia despărțirii a fost una foarte grea și că ar fi încercat să evite pe cât posibil acest pas. În timp, și-ar fi dat seama că a încercat totul și că nu mai e nicio cale de întoarcere. Acum, bruneta spune că e de părere că decizia separării cea mai bună, „atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana'.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre.

A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana', a scris Ioana Grama la InstaStory.

Influencerița a făcut anunțul pe Instagram

Ioana Grama a ținut să sublinieze și faptul că ea și Alex Tăgurean nu s-au certat, nu s-au înșelat și nu se urăsc. Spune că se respectă în continuare și că se vor ajuta unul pe celălalt indiferent de situație. În plus, a menționat că amândoi se implică în continuare în creșterea și educația fiicei lor, Ayana.

„Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susțnem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum.

Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect', a continuat ea.

Ioana Grama și Alex Tăgurean au mai trecut printr-un moment delicat

Ioana Grama și Alex Tăgurean au mai trecut printr-un moment delicat anul acesta, în primăvară. La acea vreme, influencerița spunea că ea și soțul ei au decis că cel mai bine ar fi să ia o pauză. Atunci, pentru a-și rezolva problemele în cuplu, cei doi au făcut terapie specială în acest sens.

„Am luat decizii de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună. Nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta. Nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebrală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine', spunea atunci Ioana Grama pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter