Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai: „El a văzut toată lumea, mai puţin ”

Publicat pe

Dan Negru a călătorit alături de Florin Piersic în Dubai. Ediția de Crăciun a Antenei1 din acest an va fi una cu adevărat specială! În primul rând datorită faptului că „Regele audiențelor', Dan Negru, va fi alături de Florin Piersic la Dubai. Acesta a vorbit într-un interviu despre întreaga experiență pe care a trăit-o alături de actor și a punctat cele mai importante momente. Iată ce spune prezentatorul despre zilele petrecute în afara României!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din România. Acesta este liderul audiențelor în perioada sărbătorilor de iarnă la Antena1. În fiecare an de Crăciun, acesta se filmează alături de marele actor Florin Piersic. Ediția de anul acesta este complet diferită deoarece cei doi vor putea fi văzuți la Dubai. Vedeta de televiziune a vorbit într-un interviu despre întreaga experiență trăită alături de maestru.

Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai: „El a văzut toată lumea, mai puţin 'Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai: „El a văzut toată lumea, mai puţin '

Aceștia s-au distrat de minune și au petrecut momente de neuitat împreună, care vor fi difuzate în ediția de Crăciun a Antenei 1. Mai mult decât atât, aceasta este prima oară când Florin Piersic merge la Dubai.

Citește și: Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă:”Nu mai încap în cadru”

Citește și: În ce afacere a investit Dorian Popa. L-a avut ca mentor pe Dan Negru:”Îmi acordă susținerea lui”

Citește și: Cum a reacționat fiul Vicăi Blochina când l-a văzut prima dată pe tatăl său, Victor Pițurcă:„Sunt eu, copilul tău…'

Citește și: Andrea Marin, despre rolul Muma Pădurii, la Masked Singer:„Mi se propusese un personaj mult mai blând'

Dan Negru a călătorit alături de Florin Piersic în Dubai

Dan Negru și Florin Piersic se află în acest moment în Dubai pentru a filma ediția specială de Crăciun a Antenei 1. Aceștia au vorbit despre momentele pe care le-au petrecut împreună. Se pare că este pentru prima dată când actorul călătorește la Dubai.

„Filmez aici programul special de Crăciun, aşa cum v-am spus deja. E o tradiţie să filmez Crăciunul cu Florin. O fac de câţiva ani. Anul ăsta am ales varianta de «călătoriile lui Florin prin lume», aşa că am ales Dubai ca loc de filmare. Şi pentru că el a văzut toată lumea, mai puţin Dubai, de asta am ales acest loc. Deci, el este prima dată aici şi îi place foarte mult', a spus Dan Negru pentru CLICK.

Au fost la un spectacol de teatru

Cei doi se pare că au avut foarte multe activități împreună. Au fost la mall, la teatru, la piscină și au avut o super experiență împreună. Dan Negru și-a adus și soția, dar și cei doi copii cu el, în Dubai.

„Am colindat mall-urile şi am fost împreună la un spectacol extraordinar de teatru. Ne-am simţit extraordinar şi mai avem câteva zile de recreere. Am fost şi la Expo Dubai şi a fost senzaţional, mai ales că am ajuns şi la pavilionul României. Eu sunt aici şi cu ai mei, cu Codruţa, Dara şi Bogdan, copiii mei. Pot spune că este o super experienţă, însă mai multe veţi vedea voi de Crăciun, când se va difuza interviul pe Antena 1', a mai spus prezentatorul pentru sursa citată.

Florin Piersic a câștigat cursa de înot

Dan Negru și Florin Piersic au făcut un pariu pe 50 de dirhami! Cine va înota mai repede dintre cei doi, va câștiga banii. Se pare că la 85 de ani, maestrul se ține încă bine și a reușit să îl întreacă pe prezentatorul TV.

„Am pierdut 50 dirhami (vreo 50 de lei). Am pus un pariu cu puştiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Piersic, la 85. Am fost pe aproape, dar tot m-a luat cu vreo juma de metru…', a scris Dan Negru pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter