Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă: "Nu mai încap în cadru"

Publicat pe

Dan Negru pregătește cel de-al 22-lea Revelion din cariera sa. Prezentatorul tv se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment așteptat de milioane de români. Celebrul moderator vine cu noi surprize pentru telespectatori, iar numărul vedetelor care vor participa este mult mai mare ca în anii trecuți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru este alături de români și anul acesta! Prezentatorul a început pregătirile pentru Revelion 2022 și deja are numele artiștilor care vor participa la marele eveniment. Echipa de la Antena 1 și Dan Negru sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, spre bucuria românilor.

Se știe deja că la jumătatea lunii noiembrie, Dan Negru începe pregătirile pentru petrecerea de Revelion. Ei bine, prezentatorul tv va sărbători alături de români cel de-al 22-lea Revelion. De ani de zile, moderatorul tv a reușit să adune în fața ecranelor milioane de telespectatori. Revelionul prezentat de Dan Negru a început în urmă cu 21 de ani, iar de atunci a oferit cele mai inedite momente în noaptea dintre ani.

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru' din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick și are rolul principal:„Mi-a plăcut acest personaj'

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian.Date din raportul oficial

Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă

Celebrul prezentator TV știe foarte bine cum să fie pe placul telespecatorilor, reușind de-a lungul anilor să organizeze cele mai frumoase spectacole în noaptea dintre ani. Filmările pentru Revelionul Starurilor vor începe la începutul lunii decembrie.

Filmările vor avea loc la începutul lui decembrie, totul a fost cu emoții. Dacă luna trecută au acceptat provocarea doar 50 de invitați, mulți dintre ei refuzând să mai vină la filmări din cauza numărului alarmant de cazuri de Covid-19, iată că, odată cu relaxarea situației, alți 40 de artiști l-au bombardat pe Dan Negru cu telefoane, spunându-i: 'Venim, Dane, ca să ne mai vadă lumea și pe noi, la televizor!', au declarat surse din Antena 1, în exclusivitate pentru impact.ro.

Număr record de vedete la Revelionul Starurilor 2022

Conform primelor informații, inițial erau trecute pe listă 50 de vedete din România care voiau să participe la Revelionul 2022. Ei bine, moderatorul tv a avut parte de o surpriză uriașă când a fost anunțat că vor participa peste 90 de vedete. Așadar, Revelionul 2022 se anunță a fi cel mai mare din istoria televiziunii.

Pandemia de coronavirus i-a determinat pe producătorii emisiunii să schimbe onorariul vedetelor, iar sumele oferite sunt cuprinse între 200 și 1500 de euro.

„Luna trecută s-a gândit decorul în funcție de numărul de artiști, 50, dar acum cei 90 nu mai încap în cadru, așa că muncitorii au revenit pentru redimensionare, lucrare pentru care Antena 1 plătește suma de 40.000 de euro. Sunt onorarii ceva mai mici ca în alți ani, s-a ajuns la sume cuprinse între 200 și 1.500 de euro. S-a negociat destul de strâns, mai ales că vedetele nu prea mai au și alte contracte din care să câștige ban', potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter