În ce afacere a investit Dorian Popa. L-a avut ca mentor pe Dan Negru: "Îmi acordă susținerea lui"

Publicat pe

Dorian Popa a devenit cunoscut, după ce a făcut parte din trupa Lala Band. Ulterior, s-a lansat și în muzică, iar de ceva ani activează și în mediul online. Viața lui nu a fost ușoară, însă a reușit să ajungă în punctul în care și-a dorit. De la puștiul care se lupta pentru visul lui a trecut la bărbatul care își poate permite orice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ba chiar mai mult, în timp ce alți artiști au avut de pierdut în timpul pandemiei, Dorian Popa a reușit să se reinventeze și și-a construit un ansambul rezidențial.

În ce afacere a investit Dorian Popa. L-a avut ca mentor pe Dan Negru: "Îmi acordă susținerea lui"În ce afacere a investit Dorian Popa. L-a avut ca mentor pe Dan Negru: "Îmi acordă susținerea lui"

În cadrul unui interviu, cântărețul recunoaște că a avut un mentor. Iată despre cine este vorba.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa.Ciprian locuiește în Germania

Citește și: Câți bani a câștigat Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu:„Mi-a băgat în buzunar…’

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată’

Citește și: Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

În ce a investit Dorian Popa în timpul pandemiei

Dorian Popa și iubita lui au început să-și construiască vila din Domnești, în urmă cu câțiva ani. Tot atunci, actorul a decis să le arate interanuților întreg procescul. Timpul a trecut și Dorian și-a dat seama că poate continuie cu construcțiile. Astfel, a decis să își facă un mic cartier.

'Încă de când mă aflam pe la jumătatea construcției casei mele, mi-am dat seama că îmi plac foarte mult șantierele și că mă regăsesc aici. Mai mult de atât, obiectiv vorbind și fără ipocrizie mi-am dat seama că și oamenilor care mă urmăresc pe social media le place foarte mult șantierul și sunt dornici să afle mai multe informații despre asta. Și așa mi-am dat seama că nu voi vrea să mă opresc în momentul în care îmi voi termina casa. Și uite, așa, dintr-o glumă, am ajuns efectiv, cu ajutorul bunului Dumnezeu, să dau drumul acestui mic cartier.' a declarat Dorian Popa, pentru FANATIK.

Deși vilele sunt încă în construcție, Dorian Popa susține că a avut primii oameni interesați. Însă, dacă cineva vrea să se mute într-o locuință de genul, trebuie să scoată din buzunar peste 150.000 de euro.

'Momentan avem trei corpuri, a câte două locuințe, construite individual, deci șase case. Am teren cumpărat pentru următoarele patru, deci vorbim despre 10 case în primă instanță, dar nu am vrut să vând încă. Am avut parte de primii potențiali cumpărători, dar nu vreau să vând până nu termin. Este o concluzie la care am ajuns după multe discuții, cu oameni din lumea imobiliarelor, care mi-au spus că, dacă am bani și construiesc din fonduri proprii, ar fi bine să construiesc măcar primele case până la sfârșit, ca să îmi dau seama de modul operațional, să nu mă leg la cap fără să mă doară și să înțeleg și eu cum stă treaba cu imobiliarele ca la carte. Vor fi de vânzare, când vor fi gata, la cheie.' a mai spus Dorian pentru sursa citată.

„Am un mentor”

Ei bine, se pare că artistul a cerut sfaturi unei persoane destul de apropiate. Mai exact, Dorian Popa a spus că îl are ca mentor pe Dan Negru.

'Nu știu neapărat cât de sus vreau să ajung, pentru că traseul meu este stabilit de Dumnezeu, dar am un mentor în acest domeniu, suntem și prieteni. Este vorba despre Dan Negru, mă sfătuiesc cu el, este puțin diferită situația, pentru că el este în lumea blocurilor, iar eu sunt în lumea caselor, iar aluatul diferă puțin, dar ne sfătuim, râdem, discutăm. Dan Negru m-a ajutat, m-a văzut crescând de la un puști rătăcit în lumea televiziunii, până în ziua de astăzi, când cred eu, că am ajuns un bărbat hotărât care face bine ceea ce face. M-a felicitat și în continuare îmi acordă susținerea lui pentru că sunt ochi și urechi atunci când vorbește Dan Negru. Este un om de toată isprava.' a mai declarat Dorian.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă