Ce spune Gina Pistol despre revenirea la Asia Express: „Se duce o luptă în mine”

Publicat pe

Gina Pistol a vorbit despre revenirea la Asia Express, după ce a lipsit un sezon întreg. Prezentatoarea Tv a devenit mamă în urmă cu ceva timp, iar acum se împarte între familie și carieră. De când a adus-o pe lume pe fiica ei, Josephine, în viața ei și a lui Smiley au avut loc unele schimbări. Astfel, în prezent, blondina pune altfel problema în diferite situații de pe plan profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a vorbit despre revenirea la Asia Express, după ce Irina Fodor a prezentat sezonul 4 în locul ei. Iubita lui Smiley a mărturisit că a cunoscut și mai bine sentimentele de dor și iubire când a devenit mămică. Astfel, de când Josephine a venit pe lume, ea cântărește mult mai bine lucrurile înainte de a lua o decizie pe plan profesional.

Ce spune Gina Pistol despre revenirea la Asia Express: „Se duce o luptă în mine'Ce spune Gina Pistol despre revenirea la Asia Express: „Se duce o luptă în mine'

Gina Pistol și Smiley sunt un exemplu în rândul cuplurilor, indiferent de generație. Se iubesc enorm, iar de când centrul Universului lor, fiica lor, a venit pe lume, sunt în culmea fericirii. Atât artistul, cât și prezentatoarea de la Antena 1, adoră să petreacă timpul cu Josephine și se implică în permanență în creșterea ei.

Citește și: Ce a pățit Gina Pistol la cumpărături. Vedeta a izbucnit, pe Internet:”Eu mă încăpățânez și…”

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată:„Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Citește și: Nea Mărin revine la Antena 1. Când se difuzează emisiunea Poftiţi pe la noi:Poftiţi prin ţară!

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns din nou la spital:„Nu știu, nici acum, ce am!'

Ce spune Gina Pistol despre revenirea la Asia Express

Gina Pistol este îndrăgită de mii de telespectatori. Prezentatoarea TV a lipsit de la „cârma' emisiunii Asia Express, în sezonul 4, pentru a se ocupa de fiica ei. Locul ei a fost luat de Irina Fodor. Acum, iubita lui Smiley a vorbit despre revenirea la show-ul de pe Antena 1.

Gina Pistol a fost invitată recent în cadrul podcastului lui Speak de pe YouTube. Ea a povestit că acum cunoaște și mai bine sentimentele de dragoste și dor, de când a devenit mamă. Conform spuselor sale, în ultimul proiect Asia Express, dorul nu era atât de accentuat ca în prezent.

„La ultimul proiect Asia, nu aveam chestia asta cu dorul. (…) Mie îmi place să fiu acum, aici. Dar în sezonul trei mă luase un dor de casă… mă luase un dor de casă, de Andrei, de ai mei, de pisoi, de patul meu, de baia mea, de mirosul casei. Atunci am știut ce înseamnă dor', a spus Gina Pistol în cadrul podcastului.

„Se duce o luptă în mine'

Gina Pistol a declarat că, fiind mereu activă, ar avea nevoie de astfel de experiență. Cu toate astea, ea nu-și poate imagina să stea departe de fiica ei, Josephine.

„Vorbeam cu Andrei: «Eu, ca femeie, că am muncit toată viața și am fost activă, am nevoie de asta. Eu am nevoie de asta. Dar o să mor pe acolo de dorul vostru». Tu îți dai seama să lipsesc două luni din viața copilului?', a continuat ea.

Astfel, Gina Pistol nu confirmat, dar nici nu a confirmat dacă se va întoarce sau nu la Asia Express. Vedeta de la Antena 1 a spus că rămâne de văzut, fără să ofere un răspuns cert în acest sens.

„Să vedem, până la următorul sezon fii-mea va avea un an. Să vedem, nu știu. Că nici nu pot s-o iau cu mine, că ai văzut și tu pe unde mergem, n-ai cum, chinui copilul. Ar putea sta cu colegii mei, […] dar nu mi-o lasă Andrei, ești nebun? N-aș putea să-i fac eu asta, că e greu să cari un copil acolo. Dar eu am nevoie de asta, se duce o luptă în mine', a mai transmis blondina.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter