Nea Mărin revine la Antena 1. Când se difuzează emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Publicat pe

Nea Mărin revine la Antena 1. Surpriză uriașă pentru admiratorii lui Nea Mărin! Celebrul coregraf revina la Antena 1. După ce fanii nu l-au mai văzut luni bune, acesta se întoarce pe micile ecrane în rolul de prezentator TV. El și alte vedete celebre din România promit să-i încânte pe admiratori cu noul sezon al emiusuunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nea Mărin revine la Antena 1. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Nea Mărin! După ce nu l-au mai văzut o lungă perioadă la televizor, celebrul coregraf se întoarce în forță pe micile ecrane. Odată cu revenirea lui, va fi lansat și noul sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! La fel ca în celelalte ediții, el va pune diferite vedete la treabă, pentru cauze nobile, dar și spre amuzamentul telespectatorilor.

Nea Mărin revine la Antena 1. Când se difuzează emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!Nea Mărin revine la Antena 1. Când se difuzează emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Nea Mărin revine la Antena 1. Nea Mărin este o prezență cunoscută la Antena 1. Timp de șapte sezoane, el a demonstrat că ale calități de lider, după ce a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru cauze nobile. Acesta va reveni în rolul de prezentator al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! Emisiunea va fi difuzată în doar câteva zile.

Citește și: Cine este Sonny Medini, de la Splash! Vedete la apă.E rudă cu Nea Mărin

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin:”Tata a lipsit în multe momente cheie”

Citește și: Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro, în doar trei ani:„În primele 8 luni nu am avut niciun angajat'

Citește și: Anamaria Prodan a descoperit cine a distribuit pozele cu ea goală pe Internet:„La Poliţie a fost totul aranjat. Va plăti!'

Nea Mărin revine la Antena 1

Nea Mărin revine la Antena 1. Emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, cea care a cucerit publicul vreme de șapte sezoane, revine pe micile ecrane. Show-ul ce-l are ca prezentator pe Nea Mărin va fi difuzat din 6 decembrie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Alături de îndrăgitul coregraf, telespectatorii vor vedea și alte nume cunoscute din showbiz-ul autohton.

Și anul acesta, Nea Mărin și vedetele invitate vor munci pentru a le da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Ei vor putea fi urmăriți în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, pe Antena 1. Vor străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei.

„Dacă îmi cerea cineva să fac un clasament al ediţiilor de până acum, aş fi spus că sezonul cu nunţile mi s-a lipit de suflet, însă acum, după Poftiţi prin ţară!, cred că acesta îl depăşeste! Am avut ocazia să cunosc foarte mulţi oameni, din comunităţi diferite, pentru că pornim cu prima ediţie tocmai din Sviniţa, dintr-o comunitate sârbească şi ajungem până în Maramureş.

Am bătut ţara de la un capăt la celălalt şi fiecare săptămâna se va încheia cu un lucru extraordinar, cu ceea ce mă reprezintă pe mine – un târg ca pe vremurile când eram eu copil. Vorbim de un târg adevărat, organizat la marginea satului, la care am invitat toţi meşterii populari locali', a declarat Nea Mărin, conform unui comunicat de presă.

Când se difuzează emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Nea Mărin revine la Antena 1. Spre deosebire de celelalte sezoane, Nea Mărin va avea acum un rol cu totul și cu totul deosebit, cel de… primar. Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! îl va prezenta pe coregraf într-o ipostază deosebită, spre încântarea publicului.

„De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!

De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!', a continuat el.

Prima ediție a noului sezon Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! va fi difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Nea Mărin va invita patru vedete el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi. Acestea sunt Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă