Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro, în doar trei ani: "În primele 8 luni nu am avut niciun angajat"

Publicat pe

Denisa Tănase, solista trupei Bambi, a ajuns milionară în euro în doar trei ani. Artista a devenit o femeie de afaceri de succes, fiind proprietara unui business la care nu s-ar fi așteptat niciodată că va ajunge atât de departe și în atâtea țări. Vedeta a vorbit despre începuturile sale în afacererea care i-a adus sute de mii de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase a lansat pe piață linia de parfumuri My Geisha. Deși este o afacere de familie, în care se implică și sora ei, Raluca și soțul Denisei, fosta cântăreața se implică mai mult, iar în mare parte, meritul este al ei. Vedeta a povestit că a investit la început 500 de euro în business-ul ei, iar ulterio a ajuns să aibă profit de milioane de euro.

Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro, în doar trei ani: "În primele 8 luni nu am avut niciun angajat"Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro, în doar trei ani: "În primele 8 luni nu am avut niciun angajat"

Denisa Tănase a fost ajutată de soțul său să-și deschidă afacerea, iar în prezent cifra de afaceri este de 4 milioane de euro. Timp de 8 luni, artista s-a ocupat singură de afacerea cu parfumuri pe care o are. Vedeta a mărturisit că în tot acest timp nu a avut niciun angajat.

Citește și: Denisa Tănase, nuntă de lux la Nisa.Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Denisa Tănase de la Bambi se mărită!Face nunta în mare secret, la Nisa/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce s-a vindecat de COVID-19:„Îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit'

Citește și: Larisa Iordache se operează a șaptea oară:„Ce urmează mă sperie mai tare…'

Denisa Tănase are peste 40 de parfumerii deschise în Europa

Invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, Denisa Tănase a vorbit despre succesul pe care îl are cu afacerea sa. Vedeta s-a ocupat singură de afacerea cu parfumuri pe care o are, iar sora și soțul ei au susținut-o necondiționat. În prezent, Denisa Tănase are peste 40 de magazine deschise în Europa, iar în urmă cu puțin timp a inaugurat un magazin în Cannes. „În primele 8 luni nu am avut niciun angajat. Lucram din mansarda firmei lui Mircea. Mi-a făcut și mie o măsuță, iar de acolo livram colete”, a spus Denisa, potrivit Libertatea.ro.

Secretul reușitei Denisei de la Bambi

Vedeta a mărturisit că a pornit afacerea cu 500 de euro, iar în trei ani a ajuns milionară în euro. Denisa a spus că nu a avut niciun angajat timp de 8 luni de zile, iar acum are sute de angajați prin toate colțurile Europei.„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat.

Am avut familia lângă mine.Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea', a mai spus Denisa.

Denisa muncește cot la cot cu angajații săi

Denisa Tănase a deschis în ultimii trei ani peste 40 de magazine în care comercializează parfumurile create chiar de ea. Pentru a ajunge la un asemenea nivel, artista a făcut câteva cursuri în domeniu descoperind că este pasionată de industria parfumurilor. Majoritatea esențelor pe care le comercializează sunt foarte puternice, acestea fiind produse în Dubai după formule unice.

Vedeta nu se ferește să-și ajute angajații, muncind cot la cot cu aceștia. După ce a deschis o locație într-un mall din zona de nord a Capitalei, Denisa a fost surprinsă cu mopul în mână și aspiratorul. Poza a ajuns pe Internet, iar internauții au lăudat-o pentru dedicarea pe care o are pentru proiectul său.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter