Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin: "Tata a lipsit în multe momente cheie"

Publicat pe

Toată lumea îl știe pe Nea Mărin, dar simpaticul de la Antena 1 a păstrat discreția în privința familiei sale. Dansatorul este căsătorit de 40 de ani și are două fete, Dana și Larisa. Cea din urmă, fiica mai mică, i-a călcat pe urme lui Nea Mărin și, după terminarea ASE, a făcut un master în Etnologie și folclor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 63 de ani, Marin Barbu este căsătorit de peste 40 de ani cu Maria, femeia care i-a dăruit două fiice frumoase și talentate: Dana (39 de ani) și Larisa (33 de ani).

Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin: "Tata a lipsit în multe momente cheie"Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin: "Tata a lipsit în multe momente cheie"

În timp ce fiica cea mare l-a făcut fericit dăruindu-i doi nepoți – Ana Maria (10 ani) și Darius Andrei (11 ani), mezina, Larisa, i-a călcat tatălui său pe urme, după terminarea ASE, ea făcând un master în Etnologie și folclor și fiind, la rândul ei, profesor de dansuri populare.

Invitată la „Distracțiile lui Cazacu', sâmbătă, 6 februarie, pe TVR 2, Larisa Barbu (31 ani) a dezvăluit că este profesor coregraf de dans tradițional românesc și a înființat, alături de tatăl său, propria lor şcoală de dans românesc, unde predau cele mai frumoase jocuri populare din toate zonele etnografice ale țării. Și le merge de minune!

„Prin studiul jocului românesc nu înveți doar niște pași. Înveți să-ți iubești neamul, înveți cultura. Vreau să învăț cât mai mulți oameni să danseze. Cred că am venit cu un dar de la Dumnezeu, iar darul meu este acela de a reuși să împart cu cei din jur această iubire pe care o am față de dansul românesc. Mă simt un om binecuvântat că pot face lucrul acesta', spune Larisa Barbu, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Pe Nea Mărin îl cunoaște toată lumea, dar iată cum arată soția lui! Cei doi sunt împreună de aproape 40 de ani

Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin: „E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Problemele de sănătate se țin lanț pentru Nea Mărin: „M-am chinuit tare de tot!”

„Oricât aș fi de tristă, supărată sau bolnavă, în momentul în care dau drumul la muzică și încep să dansez mă transpun într-o altă lume, într-o altă viață. Uit de toate, mă simt aproape de strămoșii mei, mă simt aproape de acea energie', a mai povestit fiica lui Nea Mărin.

„Legătura noastră tată-fiică a fost destul de puternică'

Coregrafa a vorbit și despre familia sa, dar mai ales despre relația specială pe care o are cu tatăl său, coregraful Marin Barbu. Aflăm și cum se comportă aprigul Nea Marin în fața frumoasei sale fete și cât de repede a lăsat-o să își ia zborul de acasă.

„Dincolo de legătura noastră profesională, legătura noastră de tată și fiică a fost destul de puternică și de multe ori a fost gelos pe orice s-a apropiat de mine. Tatăl meu nu cred că a știut când am ieșit la primul meu date, din simplul motiv că nu era acasă. A mai lipsit, așa, în multe momente cheie', glumește Larisa.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter