Problemele de sănătate se țin lanț pentru Nea Mărin: "M-am chinuit tare de tot!"

Publicat pe

Nea Mărin a încheiat un an greu din punct de vedere al sănătății. Vedeta Antena 1 a ținut-o dintr-o problemă în alta, iar ultima dintre ele l-a îngrijorat pe Dan Negru, care l-a întâlnit pe coregraf la filmările pentru Revelion 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nea Mărin a dezvăluit la Antena Stars că în anul care a trecut a fost lovit de ghinioane, iar sănătatea i-a fost pusă în pericol o perioadă îndelungată de timp. Vedeta Antena 1 a dezvăluit că a avut parte de trei incidente care i-au marcat negativ ultimele luni de zile.

Problemele de sănătate se țin lanț pentru Nea Mărin: "M-am chinuit tare de tot!"Problemele de sănătate se țin lanț pentru Nea Mărin: "M-am chinuit tare de tot!"

Nea Mărin povestește cum s-a accidentat la umăr în timp ce lucra în grădină. „A fost un an foarte greu. Din luna mai eu numai probleme am avut. Prima a fost cu mâna dreaptă. Am fost cu Darius, cu nepoțelul, să luăm o bicicletă.

Nu știu ce s-a întâmplat. Am mers la kinetoterapeut cred că vreo 2 luni de zile, ușor, ușor s-a rezolvat. Cum s-a întâmplat? Lucram prin curte, transpirat. Când am luat bicicleta am făcut o mișcare greșită și am făcut bursită la umăr. M-am chinuit tare de tot', a povestit Nea Mărin.

Ultima dintre accidentările lui Nea Mărin l-a determinat pe Dan Negru, la filmările pentru Revelion 2021, să se asigure că acesta este într-o formă bună de sănătate. „Ce îți face mâna? E ok? Ți-ai revenit? Ești bine? Bravo, Doamne ajută!', l-a întrebat Dan Negru pe Nea Mărin.

Citește și:

Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

De unde a pornit scandalul Revelionului TVR, cu Mihăescu și Pietreanu, și care e poziția oficială a postului: „În 2021 tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!”

Nea Mărin a avut și COVID-19

Anul trecut, Nea Mărin și soția lui au fost testați pozitiv și pentru COVID-19 și au petrecut șapte zile în spital.

„Am început filmările, a mers treaba bine. Mă duc în locul băiatului meu la Năvodari să deschidă cherhanaua. În loc să se ducă el m-a trimis pe mine. Acolo am făcut imprudența să beau un shot. De la shot-ul ăla am luat Covid. Acolo au fost câțiva care chiar aveau simptome. Când am luat Covid am oprit filmările. Am stat internat o săptămână împreună cu soția. După spital m-am izolat încă 10 zile. Am stat încă o lună ', a povestit Nea Mărin.

Nici bine nu s-a vindecat de COVID-19, că Nea Mărin a căzut și a fost nevoit să stea imobilizat două săptămâni. „Am fost la niște prieteni, ei lucrau la un magazin. În loc să stau liniștit să mă uit la ei, am intrat acolo, am pus piciorul și era o pivniță.

Am căzut de sus, pe partea asta, mi-am rupt de aici. Am stat două săptămâni imobilizat. După ce mi-a scos fașele mi-a pus o orteză cu care am mai stat două săptămâni. Acum, de o săptămână am început cu kinetoterapeut, în bazin, exerciții de recuperare. Cred că de luni încolo încep și cu mici greutăți', a mai dezvăluit el potrivit wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter