Arnold Schwarzenegger, o viață amoroasă scandaloasă! Sex de cinci ori pe zi și orgii la sala de sport

Publicat pe

Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă foarte zbuciumată, despre care, la începuturile carierei nu s-a jenat să povestească. Ulterior, din păcate, trecutul l-a ajuns din urmă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă demnă de un film XXX… Faima imensă de care se bucură însă starul nu poate fi ștearsă de nimic, nici măcar de relatările unor foste iubite de-ale sale… Ba chiar recentele dezvăluiri i-ar putea crește cota în rândul fanilor și mai ales al admiratoarelor…

Deși și el a fost întotdeauna deschis în privința vieții personale, după ce a cunoscut faima ca actor și a devenit și guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger nu a mai fost la fel de dispus să vorbească despre trecutul său, care, iată, l-a ajuns din urmă… iar asta pentru că, începând cu poveștile despre virilitatea sa deosebită și încheind cu partidele de sex în grup și un copil secret, se pare că nu există lucru pe care să nu-l fi încercat!

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma: „M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei”/ EXCLUSIV

Relații deschise

Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă agitată. Totul a ieșit la iveală când una dintre fostele sale iubite, Sue Moray, cu care superstarul se afla într-o relație deschisă, s-a decis să rupă tăcerea. Cei doi s-au cunoscut în 1977 și au avut o relație deschisă, care s-a încheiat când actorul a cunoscut-o pe Maria Shriver.

„Când eram împreună, eram doar noi doi. Dar, dacă ieșeam în oraș separat, eram liberi să facem ce vrem, cu cine vrem. Ne povesteam tot unul altuia, dar nu suporta să audă partea mea de adevăr. Mereu se supăra.

Totul s-a schimbat când a cunoscut-o pe Maria. Îl tot întrebam dacă s-a înfiripat ceva între ei, dar insista că erau doar prieteni, dar eu nu l-am crezut', povestea Sue Moray.

Orgii la sala de sport

În 1977, într-un interviu pentru Oui magazine, Arnold, care la vremea respectivă avea 29 de ani, a mărturisit că s-a implicat într-un „gang bang”, la sală, unde făcea bodybuiding. Actroul a dat, la vremea respectivă, mai multe amănunte despre partida de sex în grup petrecută în Veneția, menționând că la orgie au participat bodybuilders care n-au avut nimic împotrivă în a face sex în fața altor bărbați…

Evident că totul a ieșit la iveală în momentul în care actorul a candidat pentru postul de guvernator al Californiei, pe care, de altfel, l-a și câștigat. Sub presiunea presei, atunci nu a negat acuzațiile.

„Nu mi-am trăit viața crezând că voi intra vreodată în politică sau că voi deveni guvernator al Californiei. Am spus o grămadă de lucruri șocante și nebunești, pentru că ăsta sunt eu. Nu m-am ascuns niciodată', a spus Arnold Schwarzenegger într-un interviu pentru un post de radio din Sacramento.

Citește și: Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

Sex de cinci ori pe zi

Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă de invidiat. De parcă ar mai fi avut nevoie de reclamă, actorul a găsit totuși un confrate dispus să-i laude performanțele sexuale. Este vorba despre prietenul și colegul său de platou Tom Arnold, care, în 2013, a declarat că starul din Terminator făcea sex de cinci ori pe zi pentru a se menține în formă!

„Arnie are un apetit nebun. Femeile vin tot timpul la el. Nu e singur niciodată. Din punctul lui de vedere, e ca și cum ar merge la sală să facă sport. De cinci ori pe zi. Chiar el mi-a zis. E un număr impresionant, nu? Puține femei ar putea face față, dar el este într-o formă fizică excelentă, chiar și la vârsta asta', declara Tom Arnold.

Declarațiile făcute de Tom Arnold au apărut la scurt timp după ce Schwarzie se despărțise de Maria Shriver, după 25 de ani de mariaj, când tocmai se aflase că avea un copil din flori, făcut cu menajera familiei!

Arnold Schwarzenegger, o viață amoroasă scandaloasă! Sex de cinci ori pe zi și orgii la sala de sportArnold Schwarzenegger, o viață amoroasă scandaloasă! Sex de cinci ori pe zi și orgii la sala de sport

Arnold Schwarzenegger – viață amoroasă foarte „hot”

Mulți probabil au uitat, dar Arnold Schwarzenegger și Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, au avut o relație foarte… încinsă. Actrița a mărturisit la un moment dat că ea și actorul au încercat totul în materie de sex în timpul relației lor (cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției Red Sonja, în 1985).

În cartea ei biografică, You Only Get One Life, actrița de naționalitate daneză a trecut în revistă și povestea ei amoroasă cu Schwarzenegger.

„Mie îmi plăcea să flirtez, dar între noi a fost ceva mai mult. În film, personajele noastre ajungeau să se îndrăgostească, cred totuși că și asta ne-a influențat. Era un tip aproape timid, foarte simpatic, dar avea un corp imposibil, nu-l puteai ignora. Am încercat totul. Nu existau restricții, nu ne-am făcut promisiuni și a fost cea mai grozavă perioadă a vieții mele', a mărturisit Brigitte Nielsen.

La rândul său, Arnold a confirmat aventura cu actrița în autobiografia lui din 2012 – Total Recall: My Unbelievably True Life Story, dar a adăugat că această aventură l-a făcut să realizeze cât de mult își dorea să fie alături de Maria Shriver.

Copilul secret

Brigitte Nielsen nu a fost singura amantă pe care actorul a avut-o în timpul mariajului cu Maria Schriver, pentru că Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă foarte activă… În anul 2011 a ieșit la iveală aventura pe care starul din Terminator a avut-o, chiar sub nasul soției, cu menajera familiei, Mildred „Patty” Baena.

Deși Mildred, amanta lui Schwarzie, i-a ascuns lui Joseph cine este tatăl său, era greu să nu observi asemănarea incredibilă dintre cei doi, pentru că Joseph Baena arată exact ca tatăl său în tinerețe…

Poate cel mai dureros a fost pentru soția starului hollywoodian să afle că atât ea, cât și femeia cu care soțul său a înșelat-o au fost însărcinate în aceeași perioadă, Maria Schriver și Mildred Baena devenind mame la doar cinci zile distanță una de cealaltă (Christopher s-a născut pe 27 septembrie, iar Joseph, fiul menajerei, pe 2 octombrie 1997). Drept urmare, deși era mama celor patru copii ai săi – Katherine (30), Christina (29), Patrick (26) și Christopher (22) -, actrița a decis să pună capăt unui mariaj de 25 de ani.

Foto: Hepta, Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter