Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

Publicat pe

Petre Roman a ieșit la pensie de mulți ani, însă o duce mai bine decât pensionarii obișnuiți. El încasează lunar o pensie frumușică, la care mulți români doar visează. Fostul premier este un pensionar de lux. Acesta se bucură de două pensii, una pentru activitatea în câmpul muncii, iar cealaltă ca indemnizație de vârstă pentru mandatele de parlamentar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anul trecut a primit 65.000 de lei pentru pensia de activitate în câmpul muncii, ceea ce înseamnă aproximativ 5.000 de lei pe lună, iar cealaltă, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar, ca indemnizaţie de vârstă pentru mandatele de parlamentar.

Petre Roman, pe listele PSD pentru un loc de consilier general la Primăria Capitalei

Dacă va reuși să devină consilier, Petre Roman va mai primi o indemnizație lunară. Tot în declarația din avere, Roman are trecute bijuterii de 15.000 de euro, tablouri de 25.000 de euro şi obiecte de artă de 25.000 de euro.

Totodată, din 2010, deţine o casă în Voluntari, de 202 mp, un teren în Constanţa, de 1.000 mp, precum şi trei maşini: o Honda și o Lancia din 2006, precum și un Land Rover, cumpărat în 2011.

În fonduri private, fostul premier are plasaţi 70.000 de euro, iar valoarea banilor pe care i-a împrumutat altor persoane se ridică la 100.000 de euro.

Câți bani are soția lui, Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc, în vârstă de 48 de ani, cu care este căsătorit de 11 ani, face 6.500 de lei pe an.

În vara anului 2009, politicianul s-a însurat cu Silvia Chifiriuc, după divorțul de Mioara Roman. Cei doi au împreună un fiu, pe Petruș, în vârstă de 11 ani.

Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la statCe pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

Silvia Chifiriuc, soția cu 26 de ani mai tânără a lui Petre Roman, pentru care fostul premier s-a despărțit de femeia cu care a petrecut aproape trei decenii din viață, arată ireproșabil la cei 48 de ani.

Totodată, artista a mai spus că s-a întors pe scenă, după o perioadă lungă în care nu și-a putut practica meseria din cauza pandemiei de noul coronavirus. În ceea ce privește partea financiare, Silvia Chifiriuc a clarificat că nu are pretenții prea mari.

„Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot. Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul, spunea Silvia Chifiriuc.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă