Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Inoke și-a făcut primul tatuaj

Publicat pe

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, din căsnicia cu Luana, a împlinit 18 ani pe 29 septembrie. Inoke Ibacka s-a transformat într-o tânără superbă, moștenind cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Fiica prezentatorului a decis să își facă un tatuaj, chiar în ziua majoratului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu această ocazie, ambii părinți au felicitat-o, iar Cabral i-a dedicat o postare pe blogul lui, alături de o fotografie cu Inoke micuță.

'Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită', este o parte din mesajul lui Cabral

Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Inoke și-a făcut primul tatuajFiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Inoke și-a făcut primul tatuaj

Mama lui Inoke, Luana Ibacka, i-a scris un mesaj pe contul ei de Instagram și, la fel, a postat o fotografie din copilărie a fetei: 

'Oricât de plăcut ar fi, prezentul nu poate fi menținut. Nici viitorul, prevazut. În fața copilului, mi-am dat seama mereu că aparenta înțelepciune, cunoaștere lumească, inteligența, nu fac 2 bani. A iubi prea mult este la fel de rău cu a nu iubi deloc. An de an, de ziua ei, realizez cât de fragil și efemer e fiecare moment al vieții'. 

Cabral și-a învins teama și se laudă cu primul său tatuaj! Ce simbolizează desenul dedicat fiicei sale, Namiko

Inoke Ibacka este extrem de activă pe Tik Tok, acolo unde postează filmulețe și se arată extrem de vehementă împotriva rasismului și homofobiei, susținând dreptul la libera exprimare și la drepturi egale.

Adolescenta are opinii bine documentate și le explică tinerilor de pe platformă de ce anumite gesturi sau expresii nu ar trebui folosite, fiind ofensatoare pentru oamenii de culoare, dar și pentru cei de alte naționalități.

Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș: „Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră”/ EXCLUSIV

Inoke și-a făcut un tatuaj de ziua ei

Cu ocazia împlinirii a 18 ani, Inoke a decis să își facă un tatuaj. Tânăra a mers la un salon de tatuaje și le-a arătat și fanilor de pe Tik Tok.

O mai ții minte pe Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral? La 53 de ani, arată senzațional

Inoke a decis să își deseneze pe picior o mașină, mai exact o dubiță cu flori pe care scrie „The Mistery Machine'. Tânăra nu a explicat ce semnificație are tatuajul sau dacă are vreuna, însă mai mai mulți fani au felicitat-o pentru noua achiziție.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter