O mai ții minte pe Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral? La 53 de ani, arată senzațional

Publicat pe

În 2006, Luana și Cabral Ibacka au decis să o ia pe drumuri separate și nu pentru că între ei era o diferență de vârstă de 10 ani, ci pentru că aveau viziuni diferite despre viață. Și dacă fostul soț este foarte fericit acum lângă Andreea și fetița lor, Luana nu prea a avut noroc în dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Luana Ibacka a făcut jurnalism și fotografie în perioada 1989-1998 și presă scrisă timp de 15 ani. Totodată, s-a remarcat și în televiziune. A produs diverse emisiuni pentru Prima TV: „Starstyle', „Specialiștii', „Căminul de 5 stele', „Cunoaște, visează, iubește' si a prezentat unele reality-showuri la Antena 1 – Fermier caut nevastă' și Dă-i papucii”.

Din 2011, Luana început activitatea speaker, trainer și life coach și a practicat tango argentinian. Astfel, din anul 2016, Luana Ibacka predă ateliere de mișcare creativă, impro dance, bachatango, ladystyling sau tango.

Pasiunea pentru tango a apropiat-o de dansatorul Dragoș Samoil, cu 13 ani mai tânăr, însă după patru ani de relație, cei doi s-au despărțit în 2018. Tot atunci, artistul a cunoscut-o pe Dana Istrate, prezentatoare Focus Monden, de la Prima TV și acum sunt părinții unui copil.

O mai ții minte pe Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral? La 53 de ani, arată senzaționalO mai ții minte pe Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral? La 53 de ani, arată senzațional

De ce au divorțat Luana și Cabral

Într-un interviu mai vechi, Luana a făcut declarații despre fostul ei soț, Cabral și despre actuala parteneră de viață a acestuia, Andreea.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas însărcinată şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci.

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura.

Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat doar că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral', spunea Luana Ibacka.

Cei doi au divorțat în 2016, după o relație de cinci ani, iar din relația lor de iubire s-a născut o fetiță pe nume Inoke.

A făcut cursuri de nutriție și fitness

Adeptă a unui stil de viață sănătos, Luana se bucură de o siluetă suplă, ca de adolescentă, iar în imaginile postate pe rețelele de socializare ea apare într-o formă de invidiat. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie. Luana și-a dus mai departe pasiunea pentru o viață sănătoasă și anul trecut a urmat cursuri de nutriție și fitness pentru a-i putea sfătui și pe alții cum să trăiască sănătos.

„Nu o dată m-am înfuriat la sală pentru ceea ce eu consideram superficialitate în ceea ce priveşte antrenamentele şi exerciţiile fizice. Când nu ştii nimic, mai tolerezi situaţii neclare, însă pe măsură ce avansezi în vârstă, ai pretenţii din ce în ce mai mari. Aşadar, am luat decizia de a mă întoarce la principiile de bază şi de a mă specializa ca personal trainer şi tehnician nutriţionist. Fac asta atât pentru propriile programe, cât şi pentru cariera mea de body&beauty coach. De peste 5 ani lucrez cu corpul și deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental – pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate și compasiune,sute de persoane în anturajul meu, care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt', a declarat Luana Ibacka.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter