Meg Ryan a devenit de nerecunoscut în doar un an!Cât de mult s-a schimbat și cum arată acum, la 58 de ani

Publicat pe

Meg Ryan a ajuns aproape de nerecunoscut, dovadă stând ultimele fotografii surprinse de paparazzi! Vedeta nu s-a schimbat enorm, în principal din cauza numeroaselor operații estetice la care a apelat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 30 de ani, era supranumită regina comediilor romantice și făcea senzație cu fiecare apariție. Blondă, cu ochi albaștri, cu un aer pe jumătate inocent, pe jumătate provocator, ea topea inimile bărbaților. Era pe val și nimeni nu și-ar fi imaginat că se va transforma atât de mult în decursul anilor.

A intrat într-un con de umbră, iar ultimele sale apariții au șocat fanii. De data aceasta, vedeta a fost surprinsă de paparazzi după ce a luat prânzul în compania unor prieteni și a fiicei sale.

Citește și: Lili Reinhart și Cole Sprouse s-au despărțit!Actorii aveau o relație de 3 ani

Actrița s-a îmbrăcat casual, într-un tricou alb și cu o pereche de pantaloni trei sferturi. Vedeta și-a pierdut strălucirea de altă dată, în ciuda zâmbetului afișat! Semnele trecerii timpului au lăsat urme pe chipul artistei, cu toate că a încercat să se ascundă în spatele ochelarilor de soare.

Citește și: Cosmin Coteanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit și urmează să fie tată.Imagini de la cununia civilă

În căutarea tinereții veșnice, a recurs la numeroase operații estetice, care, din păcate nu au avut efectul scontat. Dimpotrivă! Aspectul îmbătrânit este trădat, în egală măsură, și de brațe și picioare.

Chirurgul plastician Mark Youssef declara la un moment dat că actrița a cam exagerat cu  operațiile estetice: Cred că arăta mult mai bine înainte de intervențiile astea. A intervenit prea mult. Cred că de aceea oamenii sunt puțin șocați, pentru că nu mai seamănă cu Meg Ryan pe care o iubim toți’.

Citește și: Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a făcut o schimbare radicală de look:„Niciodată nu am avut părul atât de scurt'

Meg Ryan și-a făcut de-a lungul timpului o augmentare la buze care nu i se potrivește deloc, o intervenție chirurgicală în zona inter-sprâncenoasă – pentru riduri, fața devenindu-i, astfel, total nenaturală din cauza excesului de botox, are fillere sau transplant de grăsime în obraji și o operație destul de evidentă de rinoplastie. Evident, vedeta a recurs și la un lifting facial.

Meg Ryan a devenit de nerecunoscut în doar un an!Cât de mult s-a schimbat și cum arată acum, la 58 de aniMeg Ryan a devenit de nerecunoscut în doar un an!Cât de mult s-a schimbat și cum arată acum, la 58 de ani

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter