Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick și are rolul principal: "Mi-a plăcut acest personaj"

Publicat pe

Mădălina Ghenea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. După rolul din filmul House of Gucci, îndragita actriță va avea un rol prinicipal într-un film. De asemenea, se pare că va juca alături de Ed Westwick, cunoscut pentru rolul Chuck Bass din Gossip Girl.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase românce. Datorită frumuseții sale aparte, dar și talentului său în materie de actorie, în ultima perioadă a reușit să obțină mai multe castinguri.

În filmul House of Gucci, în care joacă și Lady Gaga, Tom Ford, Al Pacino, dar și mulți alții, aceasta o va interpreta pe Sophia Loren. Ei bine, se pare că nu este singurul proiect important pe care îl are în această perioadă. De curând, aceasta a anunțat că o să joace într-un film alături de Ed Westwick.

Citește și: Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea.E accesibil și eficient!

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citește și: Averea lui Cornel Galeș a ajuns la băieții Ilenei Ciuculete.Ce s-a întâmplat cu apartamentul moștenit de fiica lui

Citește și: Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei.E posesiv și gelos

Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick

Mădălina Ghenea este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, dar și o fetiță superbă, care îi face viața mult mai frumoasă. De curând, actrița a anunțat că a acceptat un noul rol într-un film.

După succesul cu filmul House of Gucci, modelul a fost căutat pentru a interpreta un rol principal. Deep Fear se numește filmul și este în regia lui Marcus Adams.

Ghenea o va interpreta pe Naomi, o femeie care pleacă într-o excursie pentru a-și întâlni iubitul, Jackson (Westwick), în Grenada. Însă, o tragedie are loc și personajul principal va fi nevoită să salveze o navă plină cu substanțe interzise și să supraviețuiască provocărilor de pe mare.

Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

De asemenea, regizorul Marcus Adams a făcut primele declarații despre filmul Deep Fear.

Personajele narcos răuvoitoare se juxtapun acut cu Naomi și Jackson, un cuplu serios și onorabil care îndrăznește să-și trăiască visul de a conduce o afacere de navlosire de iahturi în Indiile de Vest. Oameni obișnuiți, introduși într-o situație extraordinară, Naomi și Jackson sunt forțați să lupte atât cu narcos, cât și cu unul dintre cei mai grozavi prădători ai naturii, creând o luptă în trei căi care provoacă tensiune și frică la fiecare pas.', a spus și regizorul Marcus Adams.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter