Averea lui Cornel Galeș a ajuns la băieții Ilenei Ciuculete. Ce s-a întâmplat cu apartamentul moștenit de fiica lui

Publicat pe

Averea lui Cornel Galeș a ajuns oficial la băieții Ilenei Ciuculete, în ceea ce ar putea fi ultimul act al războiului pentru averea din familia regretatei artiste. Este vorba despre apartamentul de lux pe care bărbatul îl lăsase moștenire fiicei sale. Băieții Ilenei Ciuculete au scos la vânzare apartamentul pe o sumă modică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Conform unui document intrat în posesia WOWbiz.ro, apartamentul lui Galeș a fost scos pentru a doua oară la licitație pe data de 9 septembrie 2021, după ce la prima ședință, care a avut loc în primăvară, nu s-a prezentat nimeni.

Conform normelor legale, la a doua licitație, prețul imobilului a fost diminuat cu 25% și a ajuns să coste aproape 308.000 lei (aproximativ 61.500 de euro), în condițiile în care Galeș dezvăluise că a investit în această proprietate circa 150.000 de euro (din care 90.000 de euro doar achiziția, restul mobilierul și amenajările interioare de lux).

Apartamentul care i-a aparținut lui Cornel Galeș are 3 camere și dependințe, este confort 1 semidecomandat și are o suprafață de 61,43 mp.

Acesta este situat la etajul 1 al unei vile cu 2 nivele plus parter dar soțul Ilenei Ciuculete nu a avut prea mult timp să se bucure de el, pentru că a plecat în Spania, acolo unde și-a și găsit sfârșitul într-un accdent de mașină.

Citește și: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, devastată după moartea artistului:„Omul pe care l-am iubit și divinizat…’

Citește și: De ce a ajuns Camelia Mitoșeru de urgență la spital.Actrița nu a făcut accident vascular cerebral, ci…

Citește și: Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit cu Angela Similea. O poveste de dragoste interzisă:'Am fost într-un amor nebun'

Averea lui Cornel Galeș a ajuns la băieții Ilenei Ciuculete

În momentul morții, Galeș se afla în plină luptă cu băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi, care își cereau partea lor din averea mamei lor.

Aceștia au susținut că Galeș și-a cumpărat apartamentul din banii obținuți de pe urma vânzării vilei mamei lor din București, tocmai pentru a evita să împartă moștenirea cu ei. Instanța a decis că Galeș trebuie să le dea băieților circa 70.000 de euro din avere, iar respectiva datorie s-a transferat, după moartea impresarului, către fiica lui din prima căsătorie, Claudia.

Se pare însă că vânzarea apartamentului nu va putea acoperi întreaga datorie, iar acest lucru ar putea da ocazia unor noi discuții între cele două părți.

Legea prevede ca în cazul în care imobilul nu a fost adjudecat după trei 'strigări' succesive, dar există totuși cel puțin doi cumpărători interesați, se va lua în considerare oferta cea mai mare.

Aceasta trebuie să fie însă de minim 30% din valoarea imobilului respectiv, consemnată în raportul de evaluare. În cazul de față, apartamentul lui Cornel Galeș ar putea fi vândut cu un preț minim de aproximativ 27.000 de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter