De ce a ajuns Camelia Mitoșeru de urgență la spital. Actrița nu a făcut accident vascular cerebral, ci...

Publicat pe

Camelia Mitoșeru a ajuns din nou de urgență la spital după ce a fost găsit-o în stare gravă, acasă, de fiul său. S-a crezut, inițial, că mama lui Mihai Mitoșeru a făcut accident vascular cerebral, dar adevărul ar fi altul. Nu din cauza unui AVC a ajuns Camelia Mitoșeru de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia Mitoșeru a avut probleme mari de sănătate în acest an și zilele trecute a ajuns din nou la spital, însă nu din cauza unui accident vascular cerebral, cum s-a crezut. Mihai Mitoșeru a sunat-o pe mama sa, iar aceasta nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care s-a îngrijorat și a mers la ea acasă. Camelia Mitoșeru a fost găsită de fiul ei în casă, într-o cameră, însă actrița nu putea să vorbească.

Potrivit informațiilor Spynews.ro, Camelia Mitoșeru nu și-a mai medicamentul, care se lua după operație. ”Nu a fost AVC! Criza convulsivă din cauza faptului ca nu a mai luat medicamentul în ultimele zile, pastile care se iau după operatie!”, au declarat surse din apropierea actriței.

Mama lui Mihai Mitoșeru va fi externată mâine, iar starea sa de sănătate este una bună acum.

Citește și: Camelia Mitoșeru a fost dată jos din taxi. Șoferul s-a enervat la culme

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru, adevărul despre tânăra care i-ar fi luat locul lui Noemi: „Fiul meu…'

Citește și: Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian:„Îmi era ca un frate

De ce a ajuns Camelia Mitoșeru de urgență la spital

Anul 2021 este unul cât se poate de dificil pentru Camelia Mitoșeru. Acrița, care acum câțiva ani era nelipsită de la TV, are mai multe probleme de sănătate.

„Apăream la televizor și de 3 ori pe săptămână. Nu am avut niciun fel de simptome, dar eu acest meningiom pe creier îl aveam, cred, de 10 ani. El creștea foarte încet, un centimetru pe an, mi-a explicat domnul profesor.

În ultima vreme însă, când plecam repede-repede undeva, o luam într-o parte. Asta mă deranja și credeam că iarăși am făcut tensiune’, povestea Camelia Mitoșeru (70 de ani).

În luna februarie, Camelia Mitoșeru a ajuns, la spital, la o clinică privată, loc în care s-a operat după amânări repetate.

„Am amânat operația, din luna decembrie, am stat și în ianuarie și m-a programat pentru luna februarie, într-o zi de luni. Eu nu am zis la nimeni că mă operez, dar când m-am dus la operație s-a aflat că nu este sânge. Atunci a anunțat Mihai că este nevoie de sânge. Atunci m-am speriat, când mi-au zis că mă amână iarăși’, povestea ea pentru sursa amintită mai sus.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter